Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Φεβρουαρίου 2019

“Πρωτιές” για τον δήμο Μεγανησίου σύμφωνα με δελτίο τύπου

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΩΝ 2019

Ο Δήμος Μεγανησίου βρίσκεται στην θέση με βαθμολογία 48,44% ανάμεσα σε μεγαλύτερους και επανδρωμένους δήμους με περισσότερο επιστημονικό προσωπικό!

Βάση της μελέτης ο Δήμος Μεγανησίου βρίσκεται :

  • Στην θέση στην κατηγορία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού και Προγραμματισμένης Διαχείρισης ανάμεσα στους μικρούς ορεινούς και νησιωτικούς δήμους.
  • Στην θέση στην εκτέλεση του Προϋπολογισμού όπου εκτιμάται η αξιοπιστία του Οικονομικού Προγραμματισμού σε κάθε δήμο, με ποσοστό εκτέλεσης 185 επί του συνόλου του Προϋπολογισμού μεταξύ των δεκα (10) δήμων με τη μικρότερη απόκλιση.
  • Επίσης, κατέχει ποσοστό απόκλισης  29% στην κατηγορία “ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ”  ,δηλαδή είναι 1ος στους δέκα δήμους ανεξάρτητα από τον πληθυσμό και αυτό σημαίνει ότι τήρησε σε μεγάλο βαθμό τη δέσμευση που ανέλαβε κατά την κατάρτιση του Προϋπολογισμού απέναντι στους Δημότες του για την υλοποίηση των έργων.
  • Στην θέση Οικονομικής Διαχείρισης στους μικρούς ορεινούς νησιωτικούς δήμους.

ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ:

http://meganisi.gov.gr/wp-content/uploads/2019/01/Πιλοτικός-Δείκτης-Αποτελεσματικότητας-Δήμων.pdf

ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΛΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήλωση – Επισημάνσεις του κ. Θανάση Κονιδάρη σχετικά με το θέμα της υδροδότησης του Μεγανησίου που συζητήθηκε στο Δ.Σ. Λευκάδας

Σχετικά με το θέμα της ύδρευσης του νησιού που συζητήθηκε στο ΔΣ Λευκάδας, για αποφυγή παρεξηγήσεων και λόγω της παρουσίας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *