Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση της διαχείρισης ενόψει της προεκλογικής περιόδου

Θα κρατήσουμε  ψηλά τον πήχυ!

Με αφορμή  την ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης  “Μεγανήσι για όλους”  και τον “θόρυβο” που έχει ξεσπάσει,  αισθανόμαστε την ανάγκη  να διευκρινίσουμε ότι  το  meganisinews    δεν προβαίνει σε καμία ανάρτηση κειμένου πριν ταυτοποιήσει τον αποστολέα, τηρώντας  ευλαβικά τους όρους χρήσης ,όπως αναφέρονται σε ειδική παράγραφος στο  site.

To ίδιο έπραξε και στην συγκεκριμένη ανάρτηση που έγινε με την απαραίτητη  καθυστέρηση   λόγω ταυτοποίησης του  αποστολέα. Το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει με  τα δελτία τύπου της  όποιας Δημοτικής Παράταξης, μέσα στα στενά χρονικά όρια που ανθρωπίνως διαθέτουμε, αφού ως γνωστόν δεν αποτελεί αυτό την κύρια  απασχόλησή μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να διαμηνύσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι  το site δεν έχει κανένα λόγο  να εμπλακεί σε κανενός τύπου αντιπαράθεση των υποψηφίων της επερχόμενης εκλογικής περιόδου. Δεν είναι δικός μας αγώνας, δεν είναι δική μας επιλογή αφού  είναι γνωστή η σταθερή , πάγια και προσηλωμένη θέση μας ,  σε πείσμα των καιρών και των προθέσεων, με  ιδεολογικό πρόσημο.

Το “apolitic”, το γενικό και το αόριστο  “όλοι μαζί” δεν μας αντιπροσωπεύει και ακυρώνει στην βάση και την ουσία την ίδια την  δημοκρατία, δίνει άλλοθι στους αιρετούς  και  γίνεται ο “πολιορκητικός κριός” που χρησιμοποιεί η εκάστοτε εξουσία ώστε να περιορίσει το κοινωνικό κράτος και τις παροχές στους δημότες-πολίτες.

Έτσι με υπομονή περιμένουμε την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων , ώστε να βάλουμε εμείς τους κανόνες μας θέτοντας κοινό ερωτηματολόγιο με τ’ οποίο  θα ζητάμε συγκεκριμένες λύσεις και απαντήσεις  στα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο.

Όποιος επιθυμεί περισσότερη προβολή , υπάρχουν επαγγελματίες που με μικρό κόστος την αναλαμβάνουν.Εμείς εδώ βρισκόμαστε από αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας και δεν είμαστε αμειβόμενοι.

Μέχρι σήμερα και πέντε μήνες πριν τις  αυτοδιοικητικές  εκλογές,  κανένας υποψήφιος “δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά” του, κανείς δεν ασχολείται με την επικαιρότητα, παρότι και αρκετή είναι και σημαντική.

Σε Λευκάδα και Μεγανήσι   ελλείψει ικανής εναλλακτικής πολιτικής πρότασης που θα αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα του τόπου,  προσπαθούν να συρρικνώσουν χρονικά την προεκλογική περίοδο  , έχοντας και κατά νου  την πιθανότητα μετεκλογικών συνεργασιών.

Λυπούμαστε δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο!

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *