Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Οκτωβρίου 2021

Ανακοίνωση της διαχείρισης ενόψει της προεκλογικής περιόδου(Αναδημοσίευση)

Θα κρατήσουμε  ψηλά τον πήχυ!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να διαμηνύσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι  το site δεν έχει κανένα λόγο  να εμπλακεί σε κανενός τύπου αντιπαράθεση των υποψηφίων της επερχόμενης εκλογικής περιόδου. Δεν είναι δικός μας αγώνας, δεν είναι δική μας επιλογή αφού  είναι γνωστή η σταθερή , πάγια και προσηλωμένη θέση μας ,  σε πείσμα των καιρών και των προθέσεων, με  ιδεολογικό πρόσημο.

Το “apolitic”, το γενικό και το αόριστο  “όλοι μαζί” δεν μας αντιπροσωπεύει και ακυρώνει στην βάση και την ουσία την ίδια την  δημοκρατία, δίνει άλλοθι στους αιρετούς  και  γίνεται ο “πολιορκητικός κριός” που χρησιμοποιεί η εκάστοτε εξουσία ώστε να περιορίσει το κοινωνικό κράτος και τις παροχές στους δημότες-πολίτες.

Έτσι με υπομονή περιμένουμε την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων , ώστε να βάλουμε εμείς τους κανόνες μας θέτοντας κοινό ερωτηματολόγιο με τ’ οποίο  θα ζητάμε συγκεκριμένες λύσεις και απαντήσεις  στα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο.

Όποιος επιθυμεί περισσότερη προβολή , υπάρχουν επαγγελματίες που με μικρό κόστος την αναλαμβάνουν.Εμείς εδώ βρισκόμαστε από αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας και δεν είμαστε αμειβόμενοι.

Μέχρι σήμερα και πέντε μήνες πριν τις  αυτοδιοικητικές  εκλογές,  κανένας υποψήφιος “δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά” του, κανείς δεν ασχολείται με την επικαιρότητα, παρότι και αρκετή είναι και σημαντική.

Σε Λευκάδα και Μεγανήσι   ελλείψει ικανής εναλλακτικής πολιτικής πρότασης που θα αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα του τόπου,  προσπαθούν να συρρικνώσουν χρονικά την προεκλογική περίοδο  , έχοντας και κατά νου  την πιθανότητα μετεκλογικών συνεργασιών.

Λυπούμαστε δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο!

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εκλογές, ε και;

Η μεγάλη αυταπάτη! Και το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο απέδειξε περίτρανα το προφανές για το Μεγανήσι. Την παντελής απουσία του  στοιχειώδους […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *