Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Σεπτεμβρίου 2020

Καμία δυνατότητα νομικής παρέμβασης δεν έχει ο δήμος Λευκάδας για το κτήμα Πασά

“Χάιδεμα αυτιών”  των ψηφοφόρων ενόψει εκλογών η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο

Δεν υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας που να κατέχει ο  δήμος Λευκάδας για το συγκεκριμένο ακίνητο που μέρος του ανήκει στο Υπερταμείο  (ΕΤΑΔ.ΑΕ)

Με κωδικούς ΚΑΕΚ  34033  το 0209021  ακίνητο 11,2 στρεμμάτων και  το 0209022 ακίνητο  3, 08 στρεμμάτων , βρίσκονται  εγγεγραμμένα στο Κτηματολόγιο Καρυάς και έχουν περάσει  με  ΦΕΚ στο Υπερταμείο και τους δανειστές!

Προφανώς  όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές  δεν στερούνταν  ευαισθησίας , ούτε κι αγνοούσαν το ιδιοκτησιακό. Ωστόσο ουδείς  φαντάζονταν  ότι  η χώρα θα έφτανε εδώ που έφτασε σήμερα και η δημόσια περιουσία θα γίνονταν αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε δανειακή σύμβαση.

Επιπλέον -ως είθισται- σε πλείστες άλλες περιπτώσεις  έχει παραχθεί νομικό αποτέλεσμα με απόφαση δικαστηρίου που μηδέ τι άλλο αποτελεί δεδικασμένο, εάν δε  έχει παρέλθει  ο ικανός χρόνος  άσκησης έφεσης(από τους αναγνωρισμένους νομικά ιδιοκτήτες) θεωρητικά δύναται να χαρακτηρισθεί και τετελεσμένη.

Επομένως αλλού για αλλού η κουβέντα στο Δημοτικό Συμβούλιο που  το μόνο αποτέλεσμα είχε την καλλιέργεια των ψευδαισθήσεων των ψηφοφόρων ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη κι ότι  υπάρχει τρόπος πέραν εκείνον της διαμαρτυρίας και της αντίστασης με φυσική παρουσία στην καταδυνάστευση της δημόσιας περιουσίας και του πλούτου της Λευκάδας  υπερ των ιδιωτικών συμφερόντων και εις βάρος της κοινωνίας και των Λευκαδιτών.

Ξέρουμε  ότι με ευκολία κάποιοι θα μας χαρακτηρίσουν γραφικούς, ωστόσο εάν οι Λευκαδίτες δεν αντιδράσουν θα βρεθούν σε μια Λευκάδα  με  “χρυσά” κλουβιά  σε συντεταγμένες κι έξω από αυτά δεν θα υπάρχει ούτε εκατοστό γης κοινόχρηστο  που να θυμίζει κάτι από Λευκάδα και φυσικό περιβάλλον.

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *