Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Μαΐου 2019

Ελεγκτικό Συνέδριο: Κλήσεις σε απολογία τουλάχιστον για 20 άτομα στο Μεγανήσι

Ολοκληρώθηκε ο διαχειριστικός- κατασταλτικός έλεγχος για τα τρία πρώτα έτη της οικονομικής περιόδου 2007-2013, δηλαδή τα έτη 2007, 2008, 2009, ενδεχομένως για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο παραγραφής.

Οι εν λόγω κλητεύσεις αφορούν εκτός από το σύνολο των υπαλλήλων της Οικονομικής Υπηρεσίας  που υπηρετούσαν εκείνη την περίοδο τον Δήμο Μεγανησίου, όλα τα μέλη των Οικονομικών Επιτροπών αλλά και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων της αντιπολίτευσης!

Η νέα εξέλιξη αποτελεί  εκτός των άλλων  μία εν δυνάμει “πολιτική βόμβα” στην αυτοδιοικητική  πορεία του νησιού, ενόψει των επερχόμενων εκλογών του Μαϊου.

Ο έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη και για τα έτη 2010,2011,2012, 2013 .

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Μεγανησίου για την βράβευση του Γυμνασίου μας με θέμα τη σχολική βία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων Μεγανησίου θέλει να συγχαρεί τις […]

Γιώργος Γαβρίλης στον Prisma 91,6 για το απίστευτο παρασκήνιο με μια σύμβαση που δεν πέρασε ποτέ από το Δημ. Συμβούλιο Δήμου Μεγανησίου για το νερό!!

Για το θέμα αυτό μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο Γιώργος Γαβρίλης από το Meganisinews, ο οποίος έκανε μια αναδρομή για […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *