Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόστιμο από τον δήμο Λευκάδας για παράνομη είσοδο στο ιχθυοτροφείο

Επιβολή προστίμου λόγω προκληθείσης σε βάρος του Δήμου ζημίας

“Ακριβά”  πλήρωσε συντοπίτης μας την είσοδό του για να ψαρέψει στο ιβάρι δημοτικής ιδιοκτησίας , υπό την  “δαμόκλειος σπάθη”  της ποινικής του δίωξης .

Έσπευσε με αίτησή  του  προς τον δήμο Λευκάδας να  εκπληρώσει της προϋποθέσεις του άρθρου 384 3 Π.Κ για  «Εξάλειψη αξιόποινου σε περίπτωση πλήρους ικανοποιήσεως του παθόντος προ της έναρξης της αποδεικτικής διαδικασίας στο Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο”

Ο δήμος Λευκάδας  ικανοποιώντας το αίτημά του λοιπόν αποφάσισε  την επιβολή προστίμου Πενήντα ευρώ (50,00 €), στον κ.  Μ. Δ. του Ν. λόγω της προκληθείσης σε βάρος του Δήμου ζημίας από την είσοδό του στο Δημοτικό Ιχθυοτροφείο.

Τώρα το “ακριβά” δεν πάει  τόσο στο ύψος του προστίμου , όσο στο  γεγονός ότι την αίθουσα του δικαστηρίου δεν την αποφεύγει με τίποτε, το πιθανότερο είναι ότι έκανε ένα πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση για την αθώωση του!

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μάρκος Νικητάκης: “Μας δεσμεύει για φέτος ο προϋπολογισμός της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Είμαστε αποφασισμένοι κι…αμετανόητοι!”

Οι πολιτικές των τελευταίων χρόνων, οδηγούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέσα από την ραγδαία απαξίωσή της, σε ουσιαστική κατάργηση. Με την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *