Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
14 Ιουνίου 2024

Μας πήρανε χαμπάρι !!!(Αναν)

Κατόπιν   αιτήματος το meganisinews απαγορεύεται να δημοσιοποιεί φωτογραφία του δημάρχου Μεγανησίου

Μετάταξη με υπογραφή Δημάρχου πριν μείνει χωρίς υπάλληλο το Μεγανήσι

Με μικρούς ορεινούς και νησιωτικούς Δήμους – λόγω της γεωγραφικής θέσης τους – επί σειρά ετών να αντιμετωπίζουν λειτουργικά ζητήματα με τη διάθεση μικρού αριθμού προσωπικού, εντονότερη ήταν και είναι η ανησυχία των Δημάρχων, για αποψίλωση υπηρεσιών τους, μετά και την ψήφιση του νέου νόμου, με τον οποίο επιτρέπεται, σήμερα, η μετακίνηση δημοτικών υπαλλήλων σε άλλες υπηρεσίες, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου στον οποίο ανήκουν οργανικά και πληρώνονται από αυτόν.

Πρόσφατο παράδειγμα, ο Δήμος Μεγανησίου, που η μετακίνηση υπαλλήλου σε άλλη κρατική υπηρεσία, ανάγκασε τον Δήμαρχο, κ. Παύλο Δάγλα, να ανακοινώσει την αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών του Δήμου του.

Με την Κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία να οφείλουν να επανελέγξουν το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, και οι αιρετοί από την πλευρά τους, επίσης οφείλουν να προστατεύσουν την εσωτερική, ομαλή λειτουργία τους, αφού όπως αποκαλύπτει, σήμερα, αποκλειστικά, το epoli.gr πριν τη μετακίνηση του προαναφερόμενου υπαλλήλου, την 30η Μαρτίου 2018, είχε προηγηθεί μετάταξη άλλου υπαλλήλου, με υπογραφή του Δημάρχου.

Αν και είναι αυτονόητο, με την παρούσα αποκάλυψη, παρουσίαση και ανάδειξη του θέματος δεν επιχειρείται σε καμία περίπτωση συμψηφισμός ευθυνών, αλλά η αποφυγή ανάλογων περιπτώσεων μελλοντικά από τους εμπλεκόμενους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Το meganisinews στη real.gr

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες, το βίντεο για τον ρώσο μεγιστάνα-ιδιοκτήτη του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και το ρεπορτάζ του meganisinews.gr,  φιλοξενούνται στην […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights