Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιανουαρίου 2022

Λευκάδα: Μαζική μετατόπιση ψηφοφόρων του “Βενιζελικού” ΠΑΣΟΚ στην Νέα Δημοκρατία

Με αφορμή και τις πρόσφατες  εσωκομματικές  εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών οργάνων

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας , όταν πήραμε στα χέρια μας τις καταστάσεις των ενημερωμένων οικονομικά μελών της τοπικής ΝΟΔΕ Λευκάδας , βάσει του οποίου πραγματοποιήθηκαν οι πρόσφατες  διαδικασίες για την ανάδειξη των τοπικών οργάνων.

“Βαριά” ονόματα  που επι σειρά ετών που η  πολιτική τους δράση είχε ταυτιστεί με το πάλαι κραταιό ΠΑΣΟΚ, φιγουράρουν  στην νέα ανανεωμένη λίστα των μελών της ΝΔ, προοιωνίζοντας ίσως και το κατά που θα γύρει η πλάστιγγα της εκλογικής αναμέτρησης , όποτε αυτή και αν πραγματοποιηθεί.

Κι εάν πολλοί αναρωτιέστε, εάν  αυτή  η μαζική μετεγγραφή περιλαμβάνει και Μεγανησιώτες, η απάντηση είναι σίγουρα ναι, τέτοιου μεγέθους  που ήδη συζητιέται στα πηγαδάκια των Νεοδημοκρατών στο νησί!

Βέβαια προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι την έκπληξή τους ,αφού ως γνωστόν  οι όποιες ιδεολογικές του διαφορές από καιρό έχουν εκλείψει  και η μόνη  έγνοια των κομμάτων εξουσίας ήταν η νομή της εξουσίας του πελατειακού κράτους. Σήμερα όμως  η συμμαχία επιβάλλεται για ν΄αντιμετωπιθεί  το τρίτο “αδελφό”  κόμμα που επάξια τους έχει αντικαταστήσει στο “βόλεμα” ημετέρων, κλέβοντάς τους την τέχνη, αφού ως γνωστόν μεγάλο τμήμα του “Παπανδρεϊκού” ΠΑΣΟΚ  και της “Καραμανλικής” δεξιάς  ενσωματώθηκε στις τάξεις του.

Τώρα για πολιτική ούτε λόγος, διεκπεραίωση των εντολών των δανειστών εκτελούν ΟΛΟΙ! Έτσι για να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις!

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *