Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2022

Ουδείς κόπτεται για την συγκοινωνιακή απομόνωση του Μεγανησίου

Τέσσερις νέες οικογένειες μετακομίζουν  τον Σεπτέμβριο στην Λευκάδα!

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας προς την δημοτική αρχή , μέχρι σήμερα καμία ανακοίνωση-διαμαρτυρία  δεν μας δημοσιοποιήθηκε για την προκλητικό πλέον και στοχευμένο  αποκλεισμό του Μεγανησίου από την Ακτοπλοϊκή Γραμμή που ενώνει τα Ιόνια.

Μια γραμμή που θα παράκαμπτε το ακριβό αεροδρόμιο του Ακτίου και θα πρόσφερε οικονομική ανάσα και τους  δύσκολους Χειμωνιάτικους μήνες στο Μεγανήσι. Σαν η νέα ανεξήγητη και πέραν κάθε κοινής λογικής νέα απόφαση του Υπουργείου, να έφερε την λύτρωση σ΄εκείνους που όλο το προηγούμενο διάστημα  λειτουργησαν κάτω από την πίεση  των δημοσιευμάτων μας .

Υπό το βάρος και του “βαρύ” Χειμώνα,  της  πλήξης και της απομόνωσης , το Γυμνάσιο και οι Λυκειακές τάξεις Μεγανησίου, θ΄απαριθμούν  την νέα σχολική χρονιά 19 μαθητές .

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και σ΄αυτή την δημοτική αρχή που συνεχίζοντας το έργο των προγενεστέρων,  εν έτει 2019 ετοιμάζει το Μεγανήσι του μέλλοντος που θ΄απαρτίζεται από  δέκα “συγγενείς”, έξι φίλους , τέσσερους επιχειρηματίες και δύο εργολάβους!

1 Shares

Σχετικά άρθρα

Η Λευκάδα σώζει το Κάστρο της

Γιάννης Κιμπουρόπουλος Υστερα από σχεδόν 11ωρη συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να καλέσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο να ανακαλέσει τις […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *