Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιανουαρίου 2019

Δεν εμφανίστηκε ο πρώτος πλειοδότης για την ενοικίαση της παραλίας στο Αγιοφύλλι

Προτίμησε να χάσει δύο χιλιάδες ευρώ!

Στον δεύτερο πλειοδότη  διορία για να κατακυρωθεί ο διαγωνισμός με 86.οοο  ευρώ  ( ενοίκια δύο ετών)για 120 m2, ήτοι  716 ευρώ ανά m2  το χρόνο!

Απορρίφθηκε ο τελευταίος πλειοδότης   για τη θέση ΛΕΥΚ 06 (ΑΓΙΟΦΙΛΙ, Τ.Κ. Κοντάραινας Δ.Ε Απολλωνίων, συνολικού εμβαδού Ε=120τ.μ. για τοποθέτηση ομπρελώνξαπλωστρών) διότι δεν προσήλθε εντός της οριζόμενης από την υπ’ αριθμ. 39243/08-05-2018 Διακύρηξη Δημοπρασίας  προθεσμίας για να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Το υπ’ αριθμ. 380/14-05-2018 γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Λευκάδας, ποσού δύο χιλιάδων ευρώ (2.000€) το οποίο κατατέθηκε από τον πλειοδότη ως εγγυητική για την συμμετοχή του στην ηλεκτρονική του δημοπρασία, καταπίπτει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

Το δικαίωμα υπογραφής σύμβασης παραχώρησης απλής χρήσης μεταβιβάζεται στον προσφέροντα την  δεύτερη υψηλότερη προσφορά,  με αντάλλαγμα 86.600€

δείτε σχετικά:   Ιλιγγιώδες το ποσό που προσφέρθηκε για ομπρελοξαπλώστρες στο Αγιοφίλι 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Συντονιστικού της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας με τους σχολικούς φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Το Συντονιστικό της Ν. Ε. Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε, ύστερα από αίτημά τους, με αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων της Λευκάδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *