Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Αυγούστου 2021

Ιλιγγιώδες το ποσό που προσφέρθηκε για ομπρελοξαπλώστρες στο Αγιοφίλι

Άγονος ο διαγωνισμός της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου για  καντίνα σε Αλμυρά και Λιμονάρι

Τα υψηλά ενοίκια  βλ.(Χτυπάνε «κόκκινο» στην Κτηματική οι τιμές ενοικίασης χώρου για Καντίνα στο Μεγανήσι) άφησαν στ΄ “αζήτητα” τις θέσεις για καντίνες σε Αλμυρά και Λιμονάρι , αντιθέτως ιλιγγιώδες είναι το ποσό που προσφέρθηκε για ομπρελοκαθίσματα στην παραλία “Αγιοφίλι” στην Κοντάρενα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

3 Σχόλια

  1. Μην προτρέχεις Γιώργο, η τιμή είναι για δύο χρόνια. Το ποσό των 47.000 ευρώ είχε δοθεί και πέρυσι στη δημοπρασία του Δήμου για την ίδια παραλία (Αγιοφύλι), μόνο που δεν τα εισέπραξε ποτέ. Άλλο καπέλο αυτό.

    1. Γιάννη κατ΄αρχάς δεν πρόκειται για δημοπρασία του δήμου, αλλά της Κτηματικής Υπηρεσίας. Τα μισά λεφτά προκαταβάλλονται και τα υπόλοιπα εάν δεν πληρωθούν γίνονται απαιτητά με κατασχέσεις σε βάρος των οφειλετών εις χείρας τρίτων. Τιμή εκκίνησης (για δύο χρόνια) να σου θυμίσω 20.000 ευρώ. Ωστόσο προφανώς εάν θεωρείς τα 47.000 ευρώ μικρό ποσό, τότε του χρόνου μπορείς να προσφέρεις περισσότερα!!!

  2. Αγαπητό μέλος, δεν μου είπες που είδες το ιλιγγιώδες ποσόν, αφού το ίδιο είχε δοθεί και πέρυσι, αυτό γράφω. Τώρα λες να μην ξέρω ότι φέτος τη δημοπρασία έκανε η Κτηματική; Το αν εισπράττεται όπως τα λες, είσαι εντελώς ανημέρωτος για το τι έγινε πέρυσι. Καλό είναι να διαβάζεις την εφημερίδα “ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ” για να μαθαίνεις! Πέρυσι λοιπόν εν ολίγοις ο τελευταίος πλειοδότης που πρόσφερε 47 χιλ. ευρώ, δεν πήγε ποτέ να υπογράψει τη σύμβαση και να καταβάλλει το ποσό. Ο Δήμος, υποχρεούται, αν εντός 10 ημερών από τη δημοπρασία δεν έρθει ο πλειοδότης, υποχρεούται να κάνει επαναληπτική δημοπρασία και αν το ποσό που θα δοθεί στη δημοπρασία αυτή είναι μικρότερο από αυτό της πρώτης, η διαφορά καταλογίζεται στον πλειοδότη που δεν παρουσιάστηκε. Πέρυσι, λοιπόν, ο Δήμος δεν μπήκε ως όφειλε στη διαδικασία αυτή και έτσι έχασε 47 χιλιάρικα. Φέτος και πάλι με ευθύνη αποκλειστικά του Δήμου δεν επαναλήφθηκε η δημοπρασία και το δικαίωμα πέρασε στην Κτηματική. Για περισσότερα στο φύλλο της εφημ/δας “ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ” της Τρίτης 22 μαίου 2018. Καλό βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *