Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Αυγούστου 2019

Nέα παράταση από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ στην παράδοση του Νέου Νοσοκομείου Λευκάδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Κτιριακές  Υποδομές ΑΕ  αφού έλαβε υπόψη του την από 20.04.2018 εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου και την από 03.04.2018 εισήγηση της Διεύθυνσης Κατασκευών, αποφάσισε  κατά πλειοψηφία  5 ψήφων  έναντια μίας  λευκής  την  έγκριση της χορήγησης παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου:

“Μελέτη – Κατασκευή Οικοδομικών – Η/Μ εργασιών και Προμήθεια – Εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού του νέου Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας”, με αναθεώρηση χωρίς υπαιτιότητα του αναδόχου, κατά 45 ημερολογιακές ημέρες, ήτοι από 30.04.2018 έως 14.06.2018.

Πρόκειται για την 6η συνεχή παράταση παράδοσης του έργου, η οποία οφείλεται στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης του  δικτύου υποδομών, το οποίο υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μαζί με την παράδοση του νέου νοσοκομείου στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων: Αυτόνομο υδατικό διαμέρισμα στα Ιόνια Νησιά

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων γνωμοδότησε, για διαχειριστικούς αλλά και για αναπτυξιακούς λόγους, αρνητικά επί: Α. Της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *