Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Αυγούστου 2019

“Άστοχη” πολιτική παρέμβαση του έμπειρου προέδρου της ΠΕΔΙΝ στον ΥΠ.ΕΣ Παναγιώτη Σκουρλέτη

Επιστολή έστειλε ο κ.  Αλέξανδρος Παρίσης για λογαριασμό του δήμου Μεγανησίου στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη με την οποία του ζητά παρέμβαση ώστε να ψηφιστούν  τα ανταποδοτικά τέλη, για να γίνει εφικτή η κατάρτιση του προϋπολογισμού.

Το θέμα έφερε στο φως στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Θανάσης Κονιδάρης, χαρακτηρίζοντάς την επιεικώς απαράδεκτη και τονίζοντας πως η ενέργεια αυτή έγινε χωρίς εξουσιοδότηση του Δ.Σ. Μεγανησίου και δεν γνωρίζει από ποιον ζητήθηκε.

Οι δικές μας πληροφορίες θέλουν τον υπουργό ν΄απαντά ευγενικά πως πρόκειται για ένα εσωτερικό ζήτημα λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Μεγανησίου κι εναπόκειται αποκλειστικά σε αυτό ν΄αποφασίσει πότε και πώς θα ψηφίσει τ΄ανταποδοτικά τέλη.

Κι εμείς αυτονόητα θεωρούμε, αλίμονο εάν ο κάθε υπουργός ασχολούνταν με τα δημοτικά τέλη του δήμου Μεγανησίου και κάθε δήμου!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η Επτανησιακή Αναγέννηση για την κατάργηση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. “Διαπράττεται άλλο ένα έγκλημα σε βάρος των Επτανήσων”

ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *