Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Φεβρουαρίου 2019

“Άστοχη” πολιτική παρέμβαση του έμπειρου προέδρου της ΠΕΔΙΝ στον ΥΠ.ΕΣ Παναγιώτη Σκουρλέτη

Επιστολή έστειλε ο κ.  Αλέξανδρος Παρίσης για λογαριασμό του δήμου Μεγανησίου στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη με την οποία του ζητά παρέμβαση ώστε να ψηφιστούν  τα ανταποδοτικά τέλη, για να γίνει εφικτή η κατάρτιση του προϋπολογισμού.

Το θέμα έφερε στο φως στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Θανάσης Κονιδάρης, χαρακτηρίζοντάς την επιεικώς απαράδεκτη και τονίζοντας πως η ενέργεια αυτή έγινε χωρίς εξουσιοδότηση του Δ.Σ. Μεγανησίου και δεν γνωρίζει από ποιον ζητήθηκε.

Οι δικές μας πληροφορίες θέλουν τον υπουργό ν΄απαντά ευγενικά πως πρόκειται για ένα εσωτερικό ζήτημα λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Μεγανησίου κι εναπόκειται αποκλειστικά σε αυτό ν΄αποφασίσει πότε και πώς θα ψηφίσει τ΄ανταποδοτικά τέλη.

Κι εμείς αυτονόητα θεωρούμε, αλίμονο εάν ο κάθε υπουργός ασχολούνταν με τα δημοτικά τέλη του δήμου Μεγανησίου και κάθε δήμου!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αυτά είναι τα ναύλα των ακτοπλοϊκών γραμμών που συνδέουν τα Ιόνια

Νέες αναπροσαρμοσμένες  ανώτατες τιμές ανακοίνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Την τροποποίηση – αναπροσαρμογή της υπ΄ αριθμ.3323.1/01/05/26-05-2005 απόφασής «Ανώτατες Επιτρεπόμενες Τιμές […]

Aνακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Όλοι μαζί για την Λευκάδα” για τους αγροτικούς γιατρούς σε Κάλαμο και Καστό

        Το υπουργείο Υγείας (;) τις προηγούμενες μέρες, προχώρησε σε μια ακόμη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ενέργεια. Προκήρυξε θέσεις ιατρών και δεν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *