Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Φεβρουαρίου 2021

H EΡΤ χορηγός επικοινωνίας του 8ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου στη Λευκάδα

Η ΕΡΤ κοντά στη Λευκάδα

Η  Ε.Ρ.Τ. Α.Ε αναλαμβάνει χορηγός επικοινωνίας στο αθλητικό γεγονός με τίτλο “8ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος” που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου 2018 στη Λευκάδα.

Στο πλαίσιο της χορηγίας επικοινωνίας η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. θα προσφέρει:

1. Τη μετάδοση τριάντα  (30) ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα  (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, είκοσι  (20) ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα  (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ στον αδιάθετο διαφημιστικό χρόνο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., κατά το διάστημα από την παράδοση του μηνύματος έως 09-06-2018. Τo σποτ θα αποσταλεί έτοιμο προς μετάδοση από τον επιχορηγούμενο.

2. Την προβολή του γεγονότος από την ιστοσελίδα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.. 3. Την προβολή του γεγονότος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.. 4. Την προβολή του γεγονότος από τις τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..

Ανταποδοτικά στα ανωτέρω θα προσφερθούν στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. τα ακόλουθα :

1. Aποτύπωση των λογοτύπων της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, της ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ως χορηγών επικοινωνίας στα δημιουργικά που θα χρησιμοποιήσει η διοργάνωση για τη διαφημιστική προβολή της, όπως ενδεικτικά αφίσες, προγράμματα, κατάλογος, banner, outdoor, sites, web banners κλπ.

2. Αναφορά της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, της ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ως χορηγών επικοινωνίας σε δελτία τύπου, συνεντεύξεις τύπου και σε κάθε δημόσια εν γένει αναφορά του γεγονότος.

3. Την υποχρέωση αποτύπωσης των λογοτύπων της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, της ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ως χορηγών επικοινωνίας σε τυχόν διαφημιστικές καταχωρίσεις στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

(Φωτ. Λευκάδας: greenhalfmarathon.gr)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απαιτούν την άμεση επαναλειτουργία της κλινικής και χρηματοδότηση του νοσοκομείου Λευκάδας και προχωρούν σε κινητοποιήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ       Το Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων κατά την συνεδρίαση του στις 30/3/2015 επανεκτιμώντας τη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *