Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Μαΐου 2020

H EΡΤ χορηγός επικοινωνίας του 8ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου στη Λευκάδα

Η ΕΡΤ κοντά στη Λευκάδα

Η  Ε.Ρ.Τ. Α.Ε αναλαμβάνει χορηγός επικοινωνίας στο αθλητικό γεγονός με τίτλο “8ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος” που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου 2018 στη Λευκάδα.

Στο πλαίσιο της χορηγίας επικοινωνίας η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. θα προσφέρει:

1. Τη μετάδοση τριάντα  (30) ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα  (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, είκοσι  (20) ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα  (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ στον αδιάθετο διαφημιστικό χρόνο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., κατά το διάστημα από την παράδοση του μηνύματος έως 09-06-2018. Τo σποτ θα αποσταλεί έτοιμο προς μετάδοση από τον επιχορηγούμενο.

2. Την προβολή του γεγονότος από την ιστοσελίδα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.. 3. Την προβολή του γεγονότος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.. 4. Την προβολή του γεγονότος από τις τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..

Ανταποδοτικά στα ανωτέρω θα προσφερθούν στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. τα ακόλουθα :

1. Aποτύπωση των λογοτύπων της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, της ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ως χορηγών επικοινωνίας στα δημιουργικά που θα χρησιμοποιήσει η διοργάνωση για τη διαφημιστική προβολή της, όπως ενδεικτικά αφίσες, προγράμματα, κατάλογος, banner, outdoor, sites, web banners κλπ.

2. Αναφορά της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, της ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ως χορηγών επικοινωνίας σε δελτία τύπου, συνεντεύξεις τύπου και σε κάθε δημόσια εν γένει αναφορά του γεγονότος.

3. Την υποχρέωση αποτύπωσης των λογοτύπων της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, της ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ως χορηγών επικοινωνίας σε τυχόν διαφημιστικές καταχωρίσεις στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

(Φωτ. Λευκάδας: greenhalfmarathon.gr)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απέρριψαν τα Ιωάννινα την “προσωρινή” εναπόθεση των απορριμμάτων της Λευκάδας

Με συντριπτική πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεων Αποβλήτων της 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου. Σύμφωνα με […]

Δύο νέες προσλήψεις ιατρών στην Λευκάδα, επτά μέσα σ΄ένα μήνα , με στόχο την στελέχωση του νέου Νοσοκομείου

Με απόφαση  του Διοικητή της 6η Υγειονομικής Περιφέρειας Πελλοπονήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ακόμα δύο επίκουροι ιατροί ενισχύουν την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *