Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

Σχόλιο του Γ. Αυγερινού για την ανακοίνωση του δημάρχου Μεγανησίου και…

…σχόλιο δικό μου  στο σχόλιο

Σχόλιο Γ. Αυγερινού

Οι μοναδικοί υπεύθυνοι για το αδιέξοδο αναφέρονται στα άρθρα 77 & 78 του Ν 4172/13!  Ο προϋπολογισμός του δήμου μας έπρεπε να εχει έρθει από τον πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής έως 30/10/2017 στο συμβούλιο και επειδή δεν τον έφερε , έπρεπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να το συγκαλέσει και αυτό να φκιαξει τον προϋπολογισμό έως τις 30/11/2017 , ανακοινώνοντας το ύψος των τελών στη ΔΕΗ κλπ έως 31/12/2017 !!
Η πλημμελής όμως ενασχόληση με τα κοινά από εκλεγμένα όργανα , που αμοιβονται ( έξοδα παραστασεως )
για να εφαρμόζουν τους νόμους του κράτους , οδηγούν σε αυτά τα αποτελέσματα !
Το ανάφερα στην ομιλία μου στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο , όπως επίσης και πριν 2 χρόνια , που είχε ανακύψει το ίδιο πρόβλημα , αλλά κάνεις δεν ακούει , αλλά ούτε και διαβάζει ! Ο Δήμος μεγανησιου δεν ειναι λάφυρο , ούτε μέσο προσωπικών φιλοδοξιών και επιδιώξεων ! Καλό ειναι να τιμούμε τον όρκο που δίνουμε !
Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση , για αδαείς !
Σχόλιο δικό μου
Γιώργο να κάτσεις καλά, όπως κάθεσαι κι άσε όποια φιλοδοξία για δημαρχιλίκια  γιατί θα σε χάσω κι εσένα από πελάτη. Και δεν με νοιάζει για τα λεφτά, με νοιάζει που σιγά-σιγά έτσι όπως το πάτε δεν θα μου μείνει άνθρωπος από   εκείνους τους λίγους που απομείνανε και με κάνουνε παρέα και πίνουμε κάνα παλιοούζο! Ήδη τον Θανάση τον χάνω, βάζει υποψηφιότητα είπε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Να τον έχω και τούτο το καλοκαίρι; Θα δείξει!
Το άλλο σίγουρα τον χάνω!
Για τον Παύλο δεν με πολυπείραξε γιατί ούτως ή άλλως δεν κάναμε από πριν παρέα και δεν πίνει!
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights