Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Μαΐου 2020

Μετά την Αστυνομική Διεύθυνση και η ΔΟΥ Λευκάδας αναζητεί κτήριο για μεταστέγαση

Σύμφωνα με ανακοίνωση -πρόσκληση  της  Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, μειοδοτική δημοπρασία θα διεξαχθεί στα γραφεία της Υπηρεσίας (Δαίρπελφ 10, Λευκάδα)  στις 4 Μάϊου 2018 ημέρα Παρασκευή από τις 10πμ έως τις 1:00μμ για την ανεύρεση κτηρίου για μεταστέγαση  της ΔΟΥ Λευκάδας.

 

Το προς ενοικίαση κτήριο θα πρέπει να διαθέτει χώρους  συνολικής μικτής επιφάνειας περίπου 551 m2 , αποτελούμενη από γραφειακούς χώρους  ωφέλιμης επιφάνειας 358 m2  και αρχειακούς βοηθητικούς χώρους 90 m2 και λοιπούς βοηθητικούς χώρους 103 m2 περίπου. Να πληροί όλες τις προϋποθέσεις σε φωτισμό, σκίαση, θέρμανση, ψύξη/κλιματισμό  καθώς και δομημένη καλωδίωση.

Το ανώτατο όριο  μηνιαίου μισθώματος ορίζεται σε 3.500 ευρώ και το ενοίκιο που θα προκύψει από τον μειοδοτικό διαγωνισμό θα παραμείνει σταθερό για μια τετραετία. Το συμβόλαιο που θα υπογραφεί θα έχει διάρκεια δώδεκα έτη.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Σπ. Σπύρου εμφάνισε, χθες στο debate, έργα στη Λευκάδα ως δήθεν δικά του, λέει ο Αλέκος Δεσύλλας

“Λόγω του ασφυκτικά περιορισμένου χρόνου στη χθεσινή διακαναλιακή συνέντευξη CORFU CHANNEL KAI IONIAN TV, ειπώθηκαν από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη θέματα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *