Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Προκηρύσσεται η θέση δύο ακόμα γιατρών για το Γενικο Νοσοκομείο Λευκάδας

Στόχος τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου  να το βρουν πλήρως στελεχωμένο

Δύο ακόμα γιατρούς φιλοδοξεί να προσθέσει στο δυναμικό του το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας,  αυξάνοντας σημαντικά των αριθμό των προσλήψεων που σημειώθηκαν το τελευταίο τρίμηνο στις εννέα. Με απόφαση -πρόσκληση του Διοικητή του Νοσοκομείου ζητούνται ιατροί για πλήρωση των παρακάτω θέσεων του κλάδου γιατρών ΕΣΥ επί θητεία, ήτοι:

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ  στο βαθμό του Διευθυντή.

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ  στο βαθμό του Επιμελητή  Β΄.

Οι υποψήφιοι  πρέπει να καταθέσουν στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 6ης Δ.Υ.ΠΕ., (Υπάτης 1 ΤΚ 26441 Πάτρα) αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτούς  πρόσωπο ή να αποστείλουν ταχυδρομικά, είτε με συστημένη επιστολή είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς, σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλει υποψηφιότητα.

Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής των εγγράφων, για το εμπρόθεσμο της κατάθεσης λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία παράδοσής τους για αποστολή και όχι η ημερομηνία παραλαβής από την παραπάνω αρμόδια υπηρεσία. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors  .  moh  .  gov  .  gr   αρχίζει στις 4-5-2018 ώρα 12:00 μ.μ. και λήγει στις 24-5-2018 ώρα 23:59.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γιατρό μας στέλνει ο Καμμένος

ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Υγείας ,τοποθετείται […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *