Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Αυγούστου 2022

Δύο νέες προσλήψεις ιατρών στην Λευκάδα, επτά μέσα σ΄ένα μήνα , με στόχο την στελέχωση του νέου Νοσοκομείου

Με απόφαση  του Διοικητή της 6η Υγειονομικής Περιφέρειας Πελλοπονήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ακόμα δύο επίκουροι ιατροί ενισχύουν την δυναμικότητα στελεχών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας κι έρχονται να προστεθούν στους πέντε που προσλήφθηκαν το τελευταίο δίμηνο(δείτε εδώ) ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στους επτά.

 

 

Πρόκειται για μία Βιοπαθολόγο:

Εγκρίνεται η  πρόσληψη της ιατρού κ. ****************, ως επικουρικής ιατρού ειδικότητας  ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.  Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριάντα έξι (36) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος. Η ιατρός προσλαμβάνεται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και της καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού Ε.Σ.Υ με βαθμό Επιμελητή Β΄.

Κι ενός ακόμα ορθοπεδικού:

Εγκρίνουμε την πρόσληψη του ιατρού κ. *****************, ως επικουρικό ιατρό ειδικότητας  ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.  Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριάντα έξι (36) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος. Ο ιατρός προσλαμβάνεται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και του καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού Ε.Σ.Υ με βαθμό Επιμελητή Β΄.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης Διευθυντή ΜΕΘ από τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Βησσαρίωνα Μίχα (δείτε εδώ).

Στόχος της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας αποτελεί η μετακόμιση στο Νέο Νοσοκομείο , (υπολογίζεται για το τελευταίο τρίμηνο του 2018)  να γίνει ομαλά και  κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες στελεχιακού δυναμικού.

Όπως ενημερωθήκαμε πριν από λίγο  και ειδικευόμενη παιδίατρος έρχεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *