Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Νοεμβρίου 2021

Προκηρύχθηκε η σύμβαση για την βελτίωση του δρόμου του Ακτίου από την ΠΔΕ

Πρόσκληση προς τις Τεχνικές Εταιρείες. Στις 4 Μάϊου ανοίγουν οι προσφορές

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά στη συντήρηση – αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο. 42 Αμφιλοχία-Βόνιτσα-Λευκάδα και των διακλαδώσεων από Βόνιτσα προς Άκτιο και από Άγιο Νικόλαο προς Άκτιο, αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μήκους περίπου 75 χλμ.

Οι εργασίες, που προβλέπεται να εκτελεστούν, αποσκοπούν στην αποκατάσταση φθορών – βλαβών της Ε.Ο. για την επαναφορά της στην αρχική της κατάσταση (οι εργασίες αυτές αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό και κύριο – βασικό στοιχείο του έργου), στην άρση της επικινδυνότητας σε τμήματα της, στην παρακολούθηση και καταγραφή των προβλημάτων του οδικού άξονα ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθώς και στην κάλυψη άκρως επειγουσών αναγκών, λόγω καιρικών συνθηκών, ώστε να εξασφαλισθεί η οδική ασφάλεια των χρηστών της οδού, στα πλαίσια του προϋπολογισμού του έργου.

Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται σε 3.225.806,45 (χωρίς Φ.Π.Α.) / 4.000.000,00 (με Φ.Π.Α.) και η διάρκεια της σύμβασης που θα υπογραφεί θα είναι 18 μήνες.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *