Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Νοεμβρίου 2021

Ιστορική συμφωνία ή χαράτσι;

Αγαπητέ κ.Κονιδάρη διαβάζοντας κάποιος την τοποθέτηση σας για ένα θέμα που ενώ γνωρίζετε πολύ καλά, δυσκολεύεστε όμως να απαντήσετε όταν αυτό απαιτείται, σίγουρα θα νοιώσει αν μη τι άλλο έκπληξη.Η θέση που πήρατε στο Δημοτικό Συμβούλιο για το «Χαράτσι» που επέβαλλε ο Δήμος Λευκάδας στο Μεγανήσι είναι επιεικώς απαράδεκτη εκτός αν αγνοείτε παντελώς την έννοια του όρου.
.
Είναι γεγονός ότι είναι μια ιστορική συμφωνία ανάμεσα στους δύο Δήμους αν κρίνουμε και από την 37χρονη διάρκεια του ισχύοντος Συμβολαίου και ότι επετεύχθη μετά από αρκετές παλινωδίες, ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι κάτι που το γνωρίζετε κ.Κονιδάρη σαν τέως πρόεδρος του Δ.Σ. Οι Μεγανησιώτες έχουν μνήμη και μπορούν να κρίνουν πόσο σημαντική είναι η απόφαση, για συμφωνία με το Δήμο Λευκάδας, που αφορά τη συνέχιση της απρόσκοπτης ύδρευσης του Νησιού τους από την γεώτρηση της Βαυκερής και όχι του Μεγανησίου κ.Κονιδάρη.
.
Είναι απρεπές έως προσβλητικό να αποκαλείτε την γεώτρηση <<ΔΙΚΗ ΜΑΣ >>και απολύτως ψευδές ότι απείλησε κάποιος να σας κόψει το νερό και με αυτό τον τρόπο σας έσυραν στην ψήφιση της πρότασης, κάτω από καθεστώς εκβιασμού και τρομοκρατίας.
.
Η δημοκρατία είναι το πλέον εδραιωμένο πολίτευμα και η ελευθερία της έκφρασης απολύτως κατοχυρωμένη, αν δεν προσβάλλει κάποιον. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ; Εσείς όμως συνεχίζετε να μας προσβάλλετε και να μας αποκαλείτε Εκλογική Πελατεία του κ.Δρακονταειδή. Σας πληροφορώ λοιπόν αγαπητέ μου κ.Κονιδάρη ότι η Βαυκερή δεν είναι υποχείριο κανενός πολιτευτή, κρίνει αξιοκρατικά και να είστε πιο προσεκτικός στις μεγαλοστομίες, που εξαπολύετε. Κρατήστε τες για το εκλογικό σας ακροατήριο.
.
Η ιστορία της Βαυκερής είναι γνωστή, είμαι βέβαιος και σε σας, για αυτό λοιπόν είναι τουλάχιστον απρέπεια και ύβρις να εκφράζεστε έτσι για ένα χωριό πού τουλάχιστον σας δίνει νερό 37 χρόνια και δεν σας περισσεύει ένα Ευχαριστώ. Κρίμα!
.
Κλείνοντας θα επαναλάβω ότι η Βαυκερή ούτε είχε ούτε έχει κανένα πρόβλημα με κανένα από τους Μεγανησιώτες, και πιστεύω ότι κανείς τους δεν συμφωνεί με τη συμπεριφορά σας αυτή.

Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός – Περιβαλλοντολογικός – Αθλητικός

Επιμορφωτικός και Τουριστικός Σύλλογος Βαυκερής
« ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ »
ΔΣ / ΒΑΥΚΕΡΗ 24-3-2018
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *