Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Φεβρουαρίου 2019

Πιο “κοντά” η Λευκάδα με την Φθιώτιδα

Τη βελτίωση τμήματος της επαρχιακής οδού Σπερχειάδας-Λευκάδας με την κατασκευή δύο ισόπεδων κόμβων, ο πρώτος στην έξοδο προς Λευκάδα στο ύψος του σχολικού συγκροτήματος Σπερχειάδας και ο δεύτερος στη διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου με την οδό προς οικισμό Κλωνί (προϋπολογισμός: 330.000 ευρώ),ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Το έργο αποτελεί  μέρος της  χρηματοδότησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)  συνολικού ύψους 11, 18 εκατομμυρίων ευρώ. Mε την ολοκλήρωση του έργου  αναμένεται να συντομεύσει η διαδρομή Λαμία -Λευκάδα  περίπου κατά 20 λεπτά.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Καταγγελία των εργαζομένων και της Τριμελoύς Επιτροπής Ιατρών του Γ. Ν. Λευκάδας για την παρέμβαση της Αστυνομίας στην απεργία – Τι δήλωσε ο Κ. Δρακονταειδής – Καταγγελία από το Ε.Κ. (3η αναν.)

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λευκάδας καταγγέλλουν το γεγονός που έγινε το πρωί της 14ης  Μαΐου, ημέρα απεργίας των εργαζομένων, όπου […]

Υδατοδρόμιο θ΄αποκτήσει η Λευκάδα

Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων  για τον συντονισμό ενεργειών και την λειτουργία των υδατοδρομίων  Κατόπιν της αριθμ ΓΠ47/2-7-2013 πρόσκλησης του […]

2 Σχόλια

  1. Δεν ξέρω αν παρουσιάζεται ως είδηση ή χιούμορ (δεν διαφαίνεται).
    Αν πρόκειται για είδηση, να είστε σίγουρος ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση δεν μειώνει την απόσταση Λαμίας με την δικιά μας Λευκάδα ούτε λεπτό..
    Μειώνει χρονικά την απόσταση Λαμίας με την Λευκάδα Φθιώτιδας (Σπερχειάδας) φυσικά, αλλά το σημαντικότερο εξασφαλίζει ασφάλεια στην κυκλοφορία τόσο στην περιοχή του Σχολικού Συγκροτήματος όσο και στη διασταύρωση για Κλωνί

    1. Πιθανόν να έχετε δίκιο. Πιστή αντιγραφή από δελτίο τύπου της ΠΣΕ κάναμε, εάν έχουν κι αυτή Λευκάδα μπορούμε άνετα να ζητήσουμε δικαιώματα χρήσης του ονόματος και ν΄απαιτήσουμε να συνοδεύεται με γεωγραφικό προσδιορισμό ώστε ν΄αποφεύγεται η σύγχυση, λχ μια ιδέα επίκαιρη είναι gornalefkada.

      Πέσαμε θύμα ονομαστικής προπαγάνδας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *