Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Σεπτεμβρίου 2022

Πιο “κοντά” η Λευκάδα με την Φθιώτιδα

Τη βελτίωση τμήματος της επαρχιακής οδού Σπερχειάδας-Λευκάδας με την κατασκευή δύο ισόπεδων κόμβων, ο πρώτος στην έξοδο προς Λευκάδα στο ύψος του σχολικού συγκροτήματος Σπερχειάδας και ο δεύτερος στη διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου με την οδό προς οικισμό Κλωνί (προϋπολογισμός: 330.000 ευρώ),ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Το έργο αποτελεί  μέρος της  χρηματοδότησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)  συνολικού ύψους 11, 18 εκατομμυρίων ευρώ. Mε την ολοκλήρωση του έργου  αναμένεται να συντομεύσει η διαδρομή Λαμία -Λευκάδα  περίπου κατά 20 λεπτά.

1 Shares

Σχετικά άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση: το βαρέλι της «οσφυοκαμψίας» στα μεγάλα συμφέροντα δεν έχει πάτο για το Δήμο Λευκάδας!

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Το τελευταίο ευχαριστήριο μήνυμα δημοτικής αρχής […]

3 Σχόλια

 1. Δεν ξέρω αν παρουσιάζεται ως είδηση ή χιούμορ (δεν διαφαίνεται).
  Αν πρόκειται για είδηση, να είστε σίγουρος ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση δεν μειώνει την απόσταση Λαμίας με την δικιά μας Λευκάδα ούτε λεπτό..
  Μειώνει χρονικά την απόσταση Λαμίας με την Λευκάδα Φθιώτιδας (Σπερχειάδας) φυσικά, αλλά το σημαντικότερο εξασφαλίζει ασφάλεια στην κυκλοφορία τόσο στην περιοχή του Σχολικού Συγκροτήματος όσο και στη διασταύρωση για Κλωνί

  1. Πιθανόν να έχετε δίκιο. Πιστή αντιγραφή από δελτίο τύπου της ΠΣΕ κάναμε, εάν έχουν κι αυτή Λευκάδα μπορούμε άνετα να ζητήσουμε δικαιώματα χρήσης του ονόματος και ν΄απαιτήσουμε να συνοδεύεται με γεωγραφικό προσδιορισμό ώστε ν΄αποφεύγεται η σύγχυση, λχ μια ιδέα επίκαιρη είναι gornalefkada.

   Πέσαμε θύμα ονομαστικής προπαγάνδας!

 2. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝ Ο Α Θ Λ Ι Ο Τ Α Τ Ο Σ ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΜΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΧΕ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΛΑΜΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΑΓ.ΒΛΑΣΙΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ.ΜΙΛΜΕ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΧΑΛΙ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ 280 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΔΡΟΜΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΑΓΡΙΝΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ5 ΜΕ 6 ΩΡΕΣ!ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΛΑΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 300 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ.ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.