Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Νοεμβρίου 2021

Απάντηση του κ.Φώτη Γαζή στον κ. Λευτέρη Κατωπόδη

Αγαπητέ μου κ. Κατωπόδη καλημέρα σας .

Δεν ξέρω αν συντάξατε εσείς την επιστολή – απάντηση που αναρτήθηκε στο Meganisi Times σας βεβαιώνω όμως ότι εγώ συνέταξα μόνος μου την επιστολή χωρίς καμία παρότρυνση και ιδιοτέλεια πέρα από το ενδιαφέρον μου για τη Βαυκερή, και επίσης ότι την έστειλα και στο Μ.Τ παράλληλα με τα άλλα μέσα την ίδια μέρα.

Αυτά που γράφω τα καταθέτω από προσωπική εμπειρία και βέβαια αναφέρομαι σε γεγονότα παλαιότερα μα και πρόσφατα, τα περισσότερα δε έχουν αναρτηθεί και στον τοπικό τύπο, κάτι που ίσως θα γνωρίζετε και εσείς .

Έρχομαι τώρα στην επιστολή σας απάντηση της οποίας έχω στείλει από χθες στο

στο Μ.Τ. και μάλλον δεν έφτασε όπως και η επιστολή .

Κατ΄ αρχήν χαίρομαι που αναγνωρίζετε την επί τόσα χρόνια απρόσκοπτη υδροδότηση του Μεγανησίου από τη Βαυκερή, όπως και για τα σχόλια σας για τους Βαυκερίτες .

Αντιπαρέρχομαι το πικρόχολο σχόλιο σας για το αν γνωρίζω ανάγνωση και σας λέω ότι δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να παίξω έστω κι ένα ρόλο απ αυτούς που μου αποδίδετε. Αναφέρθηκα ονομαστικά στους τέως Δημάρχους κ.Αραβανή και κ.Ζαβιτσάνο επειδή γνωρίζω ότι είχαν έρθει σε συμφωνία η οποία τελικά κατέληξε σε ναυάγιο. Δεν πρέπει να μάθουν οι πολίτες τους λόγους; Ποιά είναι η δική σας γνώμη; Μήπως δεν πρέπει πάλι κατά τη γνώμη σας να κρίνονται οι τοπικοί Άρχοντες ακόμα και οι δημοτικοί σύμβουλοι για τις αποφάσεις τους; Αυτό λέει η Δημοκρατία .

Εσείς κ. Κατωπόδη, η μάλλον εσείς, δεν κάνατε τον κόπο να απαντήσετε η να αναφερθείτε έστω στα γεγονότα που παραθέτω στην επιστολή μου αλλά πέρα από τα σχόλια για μένα εξάρετε την Δημοκρατική λειτουργία του Δήμου Μεγανησίου την οποία ουδείς δημότης αμφισβήτησε πόσο μάλλον εγώ .

Για να μην κάνετε υποθέσεις λοιπόν ναι είμαι Βαυκερίτης, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με κανένα Μεγανησιώτη και νομίζω ότι οι δημότες θάθελαν να ακούσουν τι έχετε να πείτε για τα όσα διαδραματίστηκαν με θέμα την υδροδότηση του Νησιού

αν γνωρίζετε, τα υπόλοιπα που λέτε δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τους δημότες .

 

ΦΩΤΗΣ Ν. ΓΑΖΗΣ

ΒΑΥΚΕΡΗ   10/3/2018

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *