Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Νοεμβρίου 2021

Λύση στο κτιριακό που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας

Σύμφωνα με έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Λευκάδας

Τέλος στα προβλήματα του κτιρίου που στεγάζει την  Αστυνομική Διεύθυνση, το Τμήμα  Ασφάλειας και το Αστυνομικό Τμήμα Λευκάδας επιχειρεί να δώσει το Υπουργείο Οικονομικών μέσω μειοδοτικού διαγωνισμού μίσθωσης νέου κτιρίου που θα πληροί της κατάλληλες προϋποθέσεις.

 

 

 

 

Την ευθύνη της διεξαγωγής του διαγωνισμού έχει εξ ολοκλήρου η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου στην Λευκάδα που εξέδωσε διακήρυξη  αναζητώντας μειοδότη. Το υπό αναζήτηση κτίριο θα πρέπει να διαθέτει την απαραίτητη οικοδομική άδεια ,να είναι συνολικού εμβαδού περίπου 890 m2 χωρίς του βοηθητικούς χώρους (κλιμακοστάσια κτλ) και να διαθέτει χώρους στάθμευσης 18 τουλάχιστον αυτοκινήτων και 7 μοτοσυκλετών.

Η διάρκεια μίσθωσης θα είναι 12 έτη και το ανώτερο ποσό μισθώματος ορίζεται στις 3.512,ο7 ευρώ, σταθερό για μια τριετία και θ΄ αναπροσαρμόζεται τα επόμενα έτη.

Η δημοπρασία θα γίνει στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Λευκάδας στις 14 Μαρτίου από τις 10πμ έως τις 1:00 μμ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Τουρισμός: Αναμένεται μεγάλη αύξηση κρατήσεων για τα Ιόνια Νησιά – Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην τουριστική έκθεση BIT του Μιλάνου

Στη Διεθνή έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ 2014, στο Μιλάνο της Ιταλίας, συμμετείχε η ΠΙΝ με δικό της αυτόνομο εντυπωσιακό – με […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *