Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Δεκεμβρίου 2021

Αυτά είναι τα δρομολόγια της σύνδεσης Καστού -Καλάμου-Μύτικα-Νυδριού

Από Δευτέρα υπογράφεται η σύμβαση. Οριστικά εκτός το Μεγανήσι

Ανακοινώθηκαν από την εταιρεία  που έχει αναλάβει την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Καλάμου και του Καστού  με το Νυδρί τα δρομολόγια της περιόδου 2018-2019 . Αξίζει να σημειώσουμε ότι 27 Φεβρουαρίου με αίτημά του μπήκε τελευταία στιγμή και ο Μύτικας, για να επιβεβαιώσει τις υποψίες μας ότι ποτέ ουσιαστικά δεν διεκδικήσαμε  να ενταχθούμε σ΄αυτήν.  Όπως ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας το Μεγανήσι επισήμως δεν έχει υποβάλλει αίτημα στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που ως μέσο καταβάλαμε και με τι όποιες μας δυνάμεις δεν καταφέραμε να επιτύχουμε την ένταξη και του Μεγανησίου, νικηθήκαμε για πολλοστή φορά από την οπισθοδρόμηση. Οι ευθύνες είναι τεράστιες.

Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό φίλο του mytikapress  Βασίλη Σούλα, σήμερα δεν έχασε μόνο το Μεγανήσι, έχασε κι ο Κάλαμος κι ο Καστός, αφού δεν έχουν την δυνατότητα να μας επισκεφθούν.

Είμαστε σίγουροι ότι και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα υποβαθμιστεί η νέα εξέλιξη, όπως ακριβώς σε όλα τα προηγούμενα. Ας ταϊζουν  σανό  το   “οπαδικό” τους ακροατήριο. Εμείς σανό  έχουμε από καιρό σταματήσει να τρώμε!

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αρνητική απάντηση από το Δήμο Μεγανησίου για τη φωταγώγηση του περίβολου της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων στο Κατωμέρι

Σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε ο Εφημέριος, ζητούσε από το δήμο τη σύνδεση εξωτερικών φώτων, που τοποθετήθηκαν από την ενορία […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *