Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Δεκεμβρίου 2021

To 3ο Διεθνές Συνέδριο EWaS από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην Λευκάδα

 Από 27 έως 30 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο Ιonian blue

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το 3ο Διεθνές Συνέδριο του EWaS(Efficient Water Systems) με θέμα “Ενημέρωση για το Νερό-Ενέργεια-Τρόφιμα”, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Ιonian blue της Νήσου Λευκάδας από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου 2018 .

Το 3ο Διεθνές Συνέδριο του EWaS διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το συνέδριο έχει ως στόχο να συγκεντρώσει τους επιστήμονες που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε όλο τον κύκλο του νερού

Το συνέδριο επικεντρώνεται σε αποτελεσματικά συστήματα ύδρευσης που δίνουν πληροφορίες για το Nexus Water-Food-Energy. Οι επιστήμονες θα ασχοληθούν και θα συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με την υδραυλική, την υδρολογία, τη διαχείριση των υδατικών πόρων, την κλιματική αλλαγή και τα περιβαλλοντικά συστήματα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις τελευταίες εξελίξεις, στρατηγικές, τεχνικές και εφαρμογές στη διαχείριση των αστικών λυμάτων και των λυμάτων, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αλληλεπίδραση μεταξύ του ύδατος, της ενέργειας και των τροφίμων. Θα παρουσιαστούν διεθνείς περιπτωσιολογικές μελέτες για τη συγκέντρωση θεωρίας και πρακτικής.

Τα θέματα του συνεδρίου ασχολούνται με την υδραυλική, την υδρολογία, τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, τη διαχείριση των αστικών υδάτων, τα ποτάμια συστήματα, την υδροδυναμική και τα κύματα, τις παγκόσμιες αλλαγές και τις έξυπνες πόλεις, την υδρολογία, την επεξεργασία ακατέργαστων και λυμάτων, τη διαχείριση των αποβλήτων, τα υπόγεια ύδατα και τα αρδευτικά συστήματα. ανάλυση περιβαλλοντικού συστήματος.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στη Λευκάδα τον Ιούνιο του 2018.


 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *