Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Εγκρίθηκε από την ΠΙΝ η διάθεση των πιστώσεων για βελτίωση του οδικού δικτύου Μεγανησίου

Πριν το Καλοκαίρι οι εκταμιεύσεις. Ποια υποέργα επιλέχθηκαν

Εγκρίθηκε από την ΠΙΝ η διάθεσης πίστωσης, συνολικού προϋπολογισμού 200.000,00 €, σε βάρος των πιστώσεων του έργου με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΎΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΊΟΥ» με Κ.Ε. 2018ΕΠ52200004, για την υλοποίηση του ομώνυμου έργου.

Η ανωτέρω διατιθέμενη πίστωση των 200.000,00 € κατανέμεται,  σύμφωνα με την  αναφερόμενη απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Μεγανησίου για την κατανομή των υποέργων, ως  εξής:

Υπόλογος διαχειριστής ορίζεται το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων .  Οι μεταβιβάσεις των ετήσιων πιστώσεων, γίνονται από το αρμόδιο Υπουργείο, τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο εκτέλεσης του έργου. Η διάθεση της ετήσιας χρηματοδότησης θα γίνεται σύμφωνα με την διαδικασία εκτέλεσης του ΠΔΕ και του Δημοσίου Λογιστικού, ύστερα από σχετικό αίτημα του δικαιούχου και πάντα λαμβάνοντας υπόψη την εγκεκριμένη ετήσια πίστωση του έργου, την χρηματοδότηση της ΣΑΕΠ522 και την πορεία υλοποίησης του έργου.

Επισημαίνεται ότι για όλα τα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΠΔΕ, αρμόδιοι, για την τήρηση των διαδικασιών δημοπράτησης, ανάληψης νομικών δεσμεύσεων, την κανονικότητα και νομιμότητα των δαπανών, την ορθή εφαρμογή των ειδικών συστημάτων διαχείρισης, όπου υπάρχουν, και την τήρηση των διατάξεων της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Νομοθεσίας που διέπει την υλοποίηση των έργων  κλπ, είναι οι φορείς υλοποιήσεις των  έργων

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο κ. Ιωάννης Ανδριώτης της “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΛΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.” μιλά για την μαρίνα Μεγανησίου (Βαθύ) στα “ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ”

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στον εκδότη της εφημερίδας  “Τα καλά νέα της Λευκάδας”  κ.  Γ.  Θερμό  και δημοσιοποιήθηκε στο έντυπο φύλλο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights