Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Απρίλιος 2021

Γιώργος Γαβρίλης : Ανοικτό το σενάριο ενός συνδυασμού με δήμαρχο κοινής αποδοχής στο Μεγανήσι

Ραδιοφωνική συζήτηση για τις υποψηφιότητες σε Λευκάδα και Μεγανήσι με τον Παναγιώτη Κουνιάκη

Μία ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο απογευματινό μαγκαζίνο με τον Παναγιώτη Kουνιάκη, με τον Γιώργο Γαβρίλη από το Meganisinews, να μοιράζεται το ρεπορτάζ του όσον αφορά τις υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές αλλά και βουλευτικές εκλογές.

Σχολιάζοντας την δημοτική αρχή ανέφερε ότι έκανε επικοινωνιακό φάουλ, στον τρόπο που χειρίστηκε τη διαφωνία της με τον βουλευτή Λευκάδας όσον  αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση και αυτό θα της στοιχίσει από τη στιγμή που ισχυρίζεται ότι αναζητά τη συναίνεση .

Η δημοτική αρχή πρέπει να καλλιεργήσει ακόμα περισσότερο το κομμάτι της επικοινωνίας, τον τρόπο έκφρασης της με τις άλλες παρατάξεις, καθώς να αμβλύνει και τις όποιες αντιπαραθέσεις, καθώς δεν ωφελούν, παρότι το τελευταίο διάστημα γίνεται μία επίθεση φιλίας για το θέμα της ΜΟΠΑΚ, ωστόσο η αντιπολίτευση δεν δείχνει διατεθειμένη να τη δεχτεί.

Οι τόνοι ανέβηκαν όπως είπε με την αναφορά του δημάρχου για καθαρτήριο των προηγούμενων δημοτικών αρχών, καθώς οι πρώην δήμαρχοι αντέδρασαν και υπερασπίστηκαν το έργο τους.

Στο θέμα των σκουπιδιών όλοι συνεισφέρουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και οι αναφορές για καθαρτήρια είναι περιττές, όταν κάποιος τις λέει στο τέλος της θητείας του.

Την οποία κάθαρση  την κάνεις στην αρχή της θητείας σου, λέγοντας  τι δεν έκαναν οι προηγούμενοι και μετά θα καθόσουν να παράξεις έργο, κάνοντας έναν απολογισμό στο τέλος της θητείας σου,  χωρίς να χρειάζονται οι αντιπαραθέσεις της τελευταίας στιγμής.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Τσιρογιάννη και το Κίνημα Αλλαγής, μετέφερε το δικό του ρεπορτάζ, λέγοντας ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφιος δήμαρχος, καθώς θα μπορούσε να αντλήσει  ψήφους και από τη δεξαμενή της Νέας Δημοκρατίας, αν  δεν υπάρχει τέτοιου βεληνεκούς υποψηφιότητα για να διεκδικεί τον Δήμο Λευκάδας.

Για το Μεγανήσι όπως είπε πολλά Θα εξαρτηθούν από το αν θα αλλάξει ο νόμος του Καλλικράτη, καθώς εκτός από τον Παύλο Δάγλα, τον  Παναγιώτης Κονιδάρη και την  κυρία Ελλη  Καββαδά,  παίζει και ένα τρίτο σενάριο να υπάρξει ένας συνδυασμός με δήμαρχο κοινής αποδοχής ο οποίος θα μένει μόνιμα στο Μεγανήσι.

Ακόμα συζητούνται κάποια πρόσωπα, αλλά ο ίδιος εκτίμησε ότι θα μείνουμε στον κοινής αποδοχής Δήμαρχο,  που δεν θα είναι ούτε ο κύριος Δάγλας ούτε ο κύριος Ζαβιτσάνος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *