Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Φεβρουαρίου 2021

Μπορεί να την βγάλαμε την σειρά μας με τους σεισμούς, αλλά…

Είμαστε πια πρωταθλητές!

Όπως αναφέρεται σε σχετική έρευνα που δημοσιεύει το Βήμα και  διεξήγαγε το Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης, τουριστικοί προορισμοί όπως η Λευκάδα, οι Κυκλάδες και η Χαλκιδική, ακόμα και η Φωκίδα, είναι οι νομοί-«πρωταθλητές» στον πίνακα επικινδυνότητας με βάση τα τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν σε αυτούς το έτος  2017…

“Αναφορικά με την επικινδυνότητα των νομών ανάλογα με τα τροχαία ατυχήματα, «στην πρώτη θέση βρίσκεται η Λευκάδα, με 46 τροχαία ατυχήματα και 62 παθόντες από αυτά. Οι 5 ήταν νεκροί, 4 βαριά τραυματίες και 53 ελαφρά τραυματίες. Με πληθυσμό περίπου 25.000 κατοίκους και με μικρό οδικό δίκτυο, θεωρείται υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός των παθόντων. Στην ίδια θέση ήταν και το προηγούμενο έτος. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να ευαισθητοποιηθούν ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση».

δείτε την συνέχεια εδώ

Σημείωση meganisinews  Βέβαια ο αρθρογράφος και η έρευνα παραβιάζουν  “ανοιχτές θύρες” γιατί όλοι λίγο έως πολύ υποψιαζόμαστε ότι εάν δεν είμαστε οι πρώτοι, κάπου εκεί κοντά θα βρισκόμασταν με τους δρόμους που διαθέτουμε!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *