Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιουνίου 2021

Γιώργος Γαβρίλης στον Prisma 91,6 για το απίστευτο παρασκήνιο με μια σύμβαση που δεν πέρασε ποτέ από το Δημ. Συμβούλιο Δήμου Μεγανησίου για το νερό!!

Για το θέμα αυτό μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο Γιώργος Γαβρίλης από το Meganisinews, ο οποίος έκανε μια αναδρομή για το πως φτάσαμε στο βελτιωμένο κείμενο, καθώς ακούστηκαν και αποσπάσματα από την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγανησίου, όπου τόσο ο Δήμαρχος Λευκάδας κ Δάγλας , όσο και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Κονιδάρης δεν μπορούσαν να δεχτούν τους όρους της αρχικής συμφωνίας.

Μάλιστα όπως ανέφερε το 2012 η ΕΥΔΑΠ ήρθε στην Λευκάδα μέσω του τότε δημάρχου κυρίου Αραβανή, καθώς όπως είπε ο Γιώργος Γαβρίλης τότε το ΔΣ είχε αποφασίσει να υπάρξει ανανέωσης συμφωνίας με τον Δήμο Λευκάδας για να μην υπάρξει εμπλοκή της ΕΥΔΑΠ στο Μεγανήσι, λέγοντας ότι η προσπάθεια έγινε άτσαλα και δημιούργησε προβλήματα μέχρι σήμερα.

Ο κύριος Αραβανής είχε προσπαθήσει να χρυσώσει το χάπι της ΕΥΔΑΠ και παραχώρησε το νερό του Μεγανησίου, ως αντάλλαγμα των επενδύσεων που θα έκανε η εταιρεία και ήρθε μια συμφωνία  με  πολλούς από τους όρους  της να εμφανίζονται  και στην τωρινή συμφωνία της σημερινής δημοτικής αρχής, η οποίοι χαρακτηρίστηκαν αποικιοκρατικοί και τότε και σήμερα.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι βρέθηκαν δυο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Μεγανησίου με αριθμό 160, η οποία απόφαση ήταν η πραγματική και ήταν στον Δήμο και στην Περιφέρεια βρέθηκε μια άλλη την οποία πιθανότατα παρέλαβε ο Δήμαρχος Λευκάδας,  την οποία παρουσίασε και όλοι είχαν άγνοια!!!!

Με αποτέλεσμα έρευνας βρέθηκαν δυο εκδοχές και στην απόφαση 341 του Δήμου Λευκάδας η μία με επτά και η δεύτερη με εννέα σημεία!!!!!

Όπως είπε ο Γιώργος Γαβρίλης  πρόκειται για φαλκιδευμένα έγγραφα που χρήζουν εισαγγελικής παρέμβασης.

Μάλιστα όπως είπε, οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε σε κάποιους από την αντιπολίτευση του Μεγανησίου  που το είχαν πέσει θύματα αυτής της ιστορίας  και να μην είμαστε άδικοι μαζί τους, αναφερόμενος στην επίθεση του Δημάρχου Λευκάδας σε όσους έκαναν λόγο για αποικιοκρατική σύμβαση, πριν αποκαλυφτεί η αλήθεια…

“Δεν πρέπει η εξουσία να δείχνει με το δάχτυλο όταν ο άλλος αγωνιά για ένα κοινωνικό αγαθό και οφείλει να μιλήσει όπως πρέπει…”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *