Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
7 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Κονιδάρη Άλικος Πάγος.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 3 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας η παρουσίαση του καινούριου βιβλίου του Παναγιώτη Κονιδάρη Άλικος Πάγος.

Οι βιβλιόφιλοι της Λευκάδας και του Μεγανησίου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της ΔΒΛ για να απολαύσουν τον πολυσχιδή, ενδιαφέροντα και πάντα προσηνή συγγραφέα να μιλά για το αστυνομικό του μυθιστόρημα.

Ο συγγραφέας, τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης και πολλοί φίλοι από το κοινό συζήτησαν τόσο για το συναρπαστικό περιεχόμενο του συγκεκριμένου βιβλίου, όσο και για την πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία συγγραφής ενός αστυνομικού μυθιστορήματος εν γένει.

Ο Άλικος Πάγος περιγράφει τις προσπάθειες του αστυνομικού Έκτορα Ράντου να εξιχνιάσει μια σειρά περίεργων φόνων πάνω στον καμβά της κρύας Αθήνας του 2025, που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό τον πάγο, μια ευθεία αναφορά στις παγωμένες ψυχές των ανθρώπων, θυτών και θυμάτων.

Η επόμενη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης θα γίνει την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, στις 6μ.μ. στο κτίριο της ΔΒΛ και το βιβλίο για το οποίο θα συζητήσουμε είναι Τα Ψιλά Γράμματα της Ιστορίας του Θεόδωρου Δ. Παναγόπουλου.

Όσοι βιβλιόφιλοι προσέλθετε!

Η Λέσχη Ανάγνωσης της ΔΒΛ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Ζαβιτσάνος: Μεγανήσι. Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα

Βιντεάκι με πανέμορφες φωτογραφίες του Μεγανησιού που μας έστειλε ο Γιάννης Ζαβιτσάνος, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ. Μπορείτε να το δείτε εδώ (αρχείο wmv). Επίσης, θα επιθυμούσαμε από την πλευρά μας να τονίσουμε ότι τέτοιες προσπάθειες είναι αξιόλογες, αποκαλύπτουν ομορφιές του νησιού μας και συντελούν συν τοις άλλοις στην προβολή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *