Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιανουαρίου 2022

Αύξων αριθμός με νόημα…

Τυχαίο; δεν νομίζω!

Στα κείμενα για την διαβούλευση της ΑΝΑΣΑ   “Επτά σημεία αιχμής για την Ιόνιο Περιφέρεια την επόμενη μέρα”, φίλος μας επισήμανε ότι:

Μάλλον το Μεγανήσι αρκέστηκε ή θα΄πρεπει να αρκεστεί στον αύξοντα αριθμό του κειμένου της διαβούλευσης

Δεν θα διαφωνήσω με την παρατηρητικότητα του φίλου μου, σίγουρα καιρό τώρα τρώμε απανωτές “πολιτικές σφαλιάρες” από τον “έξω” κόσμο. Μάλιστα προς επίρρωση της οξυδέρκειας του και η Λευκάδα στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο στα υπό συζήτηση θέματα τον ίδιο αύξων αριθμό με “νόημα” μας έδωσε!

 

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι και εμείς αυτό τον αριθμό εισπράξαμε ως απάντηση από όσους  καλέσαμε ανοιχτά και δημόσια να πάρουν θέση με την ανακοίνωση της διαχείρισης!

Eνός κακού μύρια έπονται !

Καληνύχτα

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΣ Μεγανησίου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στην έδρα του τον Α.Ο. Σύβρου

Την Κυριακή 3-11-2013 η ομάδα του νησιού μας ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Β ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ -ΛΕΥΚΑΔΑΣ  απέναντι στην ομάδα […]

Η Αντιδήμαρχος Δήμου Μεγανησίου για την έκδοση βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας

Έκδοση βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας-Φορολογική ελάφρυνση σε δημοσίους υπαλλήλους που εργάζονται για εννέα (9) μήνες σε νησιά με πληθυσμό κάτω των 3.100 κατοίκων – Κίνητρα ανάπτυξης μικρών νησιών (Κλίμακα φόρου εισοδήματος κατοίκων νησιών κάτω των 3.100 ) – Κίνητρα απόδοσης μικρών νησιών – Δικαίωμα φορολογικής ελάφρυνσης στην περίπτωση συζύγων που κατοικούν σε νησί κάτω των 3.100 κατοίκων και εργάζονται ως μισθωτοί στην Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *