Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιανουαρίου 2022

Δέκα επικουρικοί ιατροί του Νοσοκομείου Λευκάδας επιδοτούνται από την ΠΙΝ

Για ενοίκιο και σίτιση

Με το ποσό το 10.500 ευρώ για όλο το οικονομικό έτος 2017  ενίσχυσε  η ΠΙΝ οικονομικά με την μορφή  επιδότησης δέκα επικουρικούς ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.

Πρόκειται για ένα κίνητρο που  εξαγγέλθηκε και υλοποιήθηκε από την τωρινή Περιφερειακή Αρχή  του Θεόδωρου Γαλιατσάτου  ,ώστε να προσελκύσει νέους επίκουρους ιατρούς ,σε μια ύστατη προσπάθεια να στελεχώσουν τα μέχρι πρότινος  “άδεια” νοσοκομεία της Περιφέρειας.

Το μέτρο  τουλάχιστον ως προς το Νοσοκομείο Λευκάδας απέδωσε , αποδεικνύοντας παράλληλα  ότι ο μόνος λόγος που δεν στελεχώνονται τα Νοσοκομεία και τα Περιφερειακά  Κέντρα Υγείας ανά την χώρα είναι οι εξευτελιστικοί μισθοί που προσφέρονται από το κράτος ως αμοιβή στους ιατρούς.

Τώρα κατά πόσο δύναται να προχωρήσει η παροχή υπηρεσιών στον τομέα της υγείας με επικουρικούς ιατρούς τριετούς διάρκειας στα δημόσια Νοσοκομεία δεν γνωρίζουμε, μάλλον ως προθάλαμος κι εκκολαπτήριο νέων ιατρών  για την μόνιμη απασχόλησή τους σε μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια και Νοσοκομεία του εξωτερικού φαίνεται  να λειτουργεί αυτή η πρακτική.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *