Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2021

Επικίνδυνο για τους δασκάλους και τους μαθητές το κτήριο του Γυμνασίου και των Λ.Τ Μεγανησίου

Έγγραφο της δ/νριας του σχολείου προς τον δήμο Μεγανησίου και την Τεχνική Υπηρεσία

Σε κακά χάλια παρά την προσωρινή  επισκευή της στέγης και την τιτάνια προσπάθεια της νέας  δ/ντριας κ. Ευριδίκης Τούμπα. Πρόσφατα τοποθετήθηκε νέος  σύγχρονος φωτισμός , βάφτηκαν οι αίθουσες , τοποθετήθηκαν κουρτίνεςμε την βοήθεια και κάποιων γονέων.

Ωστόσο τα προβλήματα είναι εμφανή κι οξύνονται μέρα με την ημέρα αφού το νερό και η υγρασία έχουν επιφέρει σοβαρές βλάβες που επηρεάζουν ακόμα και την στατικότητα του κτιρίου σε πολυσύχναστα τμήματα που φιλοξενούν τα παιδιά κυρίως στους εξωτερικούς χώρους , όπου πέφτουν σοβάδες, τμήματα τοίχων  έχουν αποκολληθεί και το στέγαστρο στην κεντρική είσοδο του κτιρίου όπου γίνεται η πρωινή προσευχή είναι έτοιμο να καταρρεύσει!

Προβλήματα που ανάγκασαν την δ/ντρια ν΄απευθυνθεί  προς την τεχνική υπηρεσία του δήμου ώστε  να πραγματοποιήσει  λεπτομερή αυτοψία και καταγραφή  των προβλημάτων του κτιρίου αφού διακυβεύεται η σωματική ακεραιότητα μαθητών και καθηγητών σε καθημερινή βάση.

Εμείς καταγράψαμε με τον φακό της κάμερας  μερικά  χαρακτηριστικά επικίνδυνα σημεία και σας τα παρουσιάζουμε, ελπίζοντας να κατανοούν οι  αρμόδιοι ότι  θα βρεθούν αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη κι αγωγές πολλών εκατομμυρίων εάν πειραχτεί  εξαιτίας δικής τους ολιγωρίας  έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά των παιδιών μας

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μικροί και μεγάλοι …στα όργανα. Το Μουσικό Τμήμα του Πολιτιστικού Κέντρου στο Μεγανήσι πήρε σάρκα και οστά

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΑΦΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι, το Πολιτιστικό Κέντρο δημιούργησε τμήμα μουσικής, το οποίο λειτουργεί […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *