Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2019

Μεταφέρονται στα παλιά δικαστήρια τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας.

Πράσινο φως ν΄αρχίσουν οι εργασίες. Επισήμως αποδεκτό   αίτημα του δήμου Λευκάδας

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας να αιτηθεί την παραχώρηση των κτιριακών υποδομών για την στέγαση της δομής, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Με κοινή υπουργική απόφαση των συναρμόδιων Υπουργείων Οικονομικών , Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που κοινοποιήθηκε στον Δήμο Λευκάδας γίνεται γνωστό ότι:

“Εγκρίνεται η ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ, στη 1194/30-08-2017 συνεδρίαση του (Θέμα 1ο), αναφορικά με την παραχώρηση, για δέκα (10) έτη, στο Δήμο Λευκάδας της χρήσης των παλιών αιθουσών του Δικαστικού Μεγάρου Λευκάδας, για τη στέγαση και λειτουργία της κοινωνικής δομής «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών / Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)» της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας. Κατά τη διάρκεια της παραχώρησης, όλες οι λειτουργικές δαπάνες θα βαρύνουν τον Δήμο.
 
Η  απόφαση αυτή θα δημοσιευτεί  και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως .  “

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ιστορική απόφαση απόψε του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας. Στον αέρα η προγραμματισμένη για τις 13 Μαΐου δημοπράτηση για το έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης

Ακόμα μια μεγάλη νίκη για τον λαό της Λευκάδας Απόφαση-κόλαφος για τους υπερασπιστές της ιδιωτικοποίησης της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *