Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
11 Αυγούστου 2022

Το Μεγανήσι στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – Greek Tourism Expo 2017 (video)

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου έκλεισε τις πύλες της η 4η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού – Greek Tourism Expo 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η 4η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού – Greek Tourism Expo 2017 υποδέχτηκε 150 Hosted Buyers – επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής σκηνής – από 40 και πλέον χώρες με 6000+ Β2Β συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από επαγγελματικές συναντήσεις με τα ελληνικά ΜΜΕ να καλύπτουν το γεγονός όλο το τριήμερο. Από την άλλη οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 4000.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) ήταν παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Θ. Γαλιατσάτος, ο Αντιδήμαρχος Κέρκυρας κ. Β. Καββαδάς, ο Αντιδήμαρχος Παξών κ. Γ. Λύχνος και ο υπεύθυνος προβολής για την ΠΙΝ στην Κεφαλονιά κ. Μ. Κλαουδάτος. Από τον επιχειρηματικό κλάδο το παρών έδωσαν οι Παξινοί επιχειρηματίες κ. Λ. Γραμματικού και ο κ. Γ. Βλαχόπουλος, η Καλαμισάνα Αγγελική Γιαννιώτη (Trip Organizer), ενώ το Μεγανήσι εκπροσώπησαν οι κες Εύα και Ματίνα Πολίτη από τον Online Τουριστικό Οδηγό του νησιού (www.meganisidreaming.com).

Το Meganisi Dreaming θα ήθελε να ευχαριστήσει  ιδιαίτερα την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τη φιλοξενία της στο περίπτερο, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Θ. Γαλιατσάτο, τον Αντιδήμαρχο Παξών κ. Γ. Λύχνο και τον υπεύθυνο προβολής για την ΠΙΝ στην Κεφαλονιά κ. Μ. Κλαουδάτο στην προσπάθεια του όλου εγχειρήματος.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Θανάσης Καββαδάς: “Απαράδεκτη η απόφαση της εξαίρεσης του Μεγανησίου από την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη ΠΕ Λευκάδας”

Αδιανόητη κι ανεξήγητη χαρακτηρίζει ο Βουλευτής Λευκάδας την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών  να εξαιρεθεί ο Δήμος Μεγανησίου  των ευεργεσιών του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *