Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Οκτωβρίου 2021

Xωρίς προϋπολογισμό ξανά ο δήμος Μεγανησίου για το 2018

Αποσύρθηκε η πρόταση -αναβλήθηκε η συνεδρίαση

Στον αέρα και οι υποχρεώσεις προς τρίτους για τους τελευταίους τρεις μήνες του 2017

Σε μια εκρηκτική συνεδρίαση και ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα η δημοτική αρχή απώλεσε την δεδηλωμένη αφού δεν ψηφίστηκαν τα  ανταποδοτικά τέλη και οι ενοικιάσεις κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με την δική της πρόταση που προέβλεπε να παραμένουν στα περυσινά επίπεδα.

Το δημοτικό συμβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία προέκρινε πρόταση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Αργύρη για μείωση 10%  το τετραγωνικό στις ενοικιάσεις κοινόχρηστων χώρων και ομπρελοκαθισμάτων και πρόταση του αρχηγού της αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτη Κονιδάρη  για μείωση των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας  της τάξεως του 50%  , την επιστροφή τους δηλαδή στα προ δημαρχίας Δάγλα επίπεδα.

Επίσης  το δημοτικό συμβούλιο απέρριψε με ψήφους 7-6 , αναμόρφωση του τρέχοντος προϋπολογισμού τινάζοντας στον αέρα οικονομικές εκκρεμότητες του δήμου λίγο πριν το τέλος της τρέχουσας χρήσης.

Η επεισοδιακή συνεδρίαση και το δυναμικό  comback της αντιπολίτευσης  προοιωνίζει δρόμο στρωμένο με αγκάθια για την δημοτική αρχή όλο το επόμενο διάστημα κι ότι επόμενη εκλογική  αναμέτρηση  μόνο περίπατος δεν θα είναι για την παράταξη του Παύλου Δάγλα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *