Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
12 Αυγούστου 2022

Στην Βουλή των Ελλήνων το Γυμνάσιο και οι Λ.Τ Μεγανησίου

Νέο  “μπάλωμα”  στη στέγη του  σχολικού κτιρίου

Εγκρίθηκε από τον διευθυντή β’/μιας  εκπαίδευσης Λευκάδας η από 5/12/2017  αίτηση του σχολείου  για   τριήμερη Εκπαιδευτική Επίσκεψη μαθητών του Γυμνασίου και Λ.Τ. Μεγανησίου στη Βουλή των Ελλήνων, στην Αθήνα.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή κι η επιστροφή θα γίνει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου . Ο συνολικός αριθμός μαθητών θα ανέρχεται στου είκοσι και των συνοδών καθηγητών στους  τέσσερις.

Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε και τρίτη προσπάθεια επισκευής της  εισροής υδάτων από την οροφή του σχολείου με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Μεγανησίου:

“Εγκρίνουµε τη δέσµευση πίστωσης ύψους Χίλια Εννιακόσια Ενενήντα Επτά  ευρώ (1.997,00 €) για την πληρωµή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προυπολογισµού Εξόδων του ΚΑ 30-7331.001, οικονοµικού έτους 2017 για Συντήρηση & επισκευή σχολικών κτηρίων-ΑΠΟΦΑΣΗ 125/2017 ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Α∆Α: Ψ3Π5ΩΛΖ-ΣΙΦ)”

Ωστόσο η οριστική αντιμετώπιση  του προβλήματος με προσθήκη στέγης, αναβλήθηκε μέχρι “νεωτέρας”, ωσότου δηλαδή γίνει νέος ανοιχτός πλειοδοτικός διαγωνισμός  και εγκατασταθεί νέος εργολάβος.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *