Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Οκτωβρίου 2020

Νέες κλήσεις στον Εισαγγελέα για την υπόθεση ναρκωτικών στην Λευκάδα

Ξετυλίγεται το κουβάρι- διευρύνεται ο κύκλος των ανακρινομένων

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση ναρκωτικών και την «επεισοδιακή»  σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή και της συνεργού του.

Η συνεργός του ποδοσφαιριστή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και σύμφωνα με πληροφορίες μας πήρε επάνω όλη την ευθύνη προσπαθώντας να ρίξει ελαφρυντικά στον ποδοσφαιριστή ο οποίος και έχει οδηγηθεί στις φυλακές του Αγίου Στέφανου.

Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες του Lefkadatoday αναφέρουν ότι αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες μέρες και άλλοι φερόμενοι ως ύποπτοι για την υπόθεση.

Αυτό ίσως έχει να κάνει και με το περιεχόμενο της κατάθεσης τους, καθώς όπως είχε δηλώσει και στον Prisma 91,6 ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας πρόκειται για ένα κουβάρι που θα αρχίσει να ξετυλίγεται, βάση των αποκαλύψεων που θα γίνουν για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικεία του Κ.Σ. βρέθηκε το ποσό των 250.000, ενώ για πάνω από τρεις μήνες τον παρακολουθούσε για να φτάσει στην ημέρα της επεισοδιακής σύλληψης.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι αναμφισβήτητα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία που πιστώνεται στην Γενική Αστυνομική διεύθυνση Ιονίων Νήσων  η οποία εδώ και μήνες παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές συνομιλίες τόσο των δυο συλληφθέντων, αλλά και πιθανότατα και άλλων μελών σε όλη την Επικράτεια, πρόσωπα τα οποία θα αποκαλυφθούν το προσεχές διάστημα.

Οι εξελίξεις τρέχουν και ίσως τις επόμενες μέρες να αποκαλυφθούν πολύ περισσότερα, ωστόσο στην μικρή μας κοινωνία ακούγονται και ιστορίες που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

πηγή: lefkadatoday.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

«Επικοινωνιακή αντεπίθεση» με επιχειρήματα και χειροπιαστά αποτελέσματα από την παράταξη της συμπολίτευσης στον Δήμο Λευκάδας

Στη διαστρέβλωση της πραγματικής εικόνας των νέων τιμολογίων για το νερό στη Λευκάδα και την παραπληροφόρηση αποδίδουν την «γκρίνια» και […]

Τα αποτελέσματα για τις 47 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ της υπ’ αριθμ. ΚΟΧ 24.605/01/2012 Προκήρυξης (ΠΡΟΣΛΗΨΗ, 47 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *