Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Οκτωβρίου 2023

Βαθύ Μεγανησίου: Συσκότιση αλλά και νέες παράγκες…

Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω κάποιους, όμως δανείζομαι από την επικαιρότητα την φράση Steingart  από την επιστολή του προς τον πρωθυπουργό  της χώρας μας:  “Η  αλήθεια  είναι η δίδυμη αδερφή της  πραγματικότητας”.

Μαύρα σκοτάδια χθες  Παρασκευή  στο Βαθύ από την ράμπα του φερι-μποουτ μέχρι τον Άγιο Βησσαρίωνα με τουλάχιστον 50 κότερα ελλιμενισμένα στο ελεύθερο μέρος του αλιευτικού καταφυγίου. Το Bαθύ έμοιαζε με μέρος που περιμένει “βομβαρδισμό” κι όχι τουρίστες , για άγνωστο σ’ εμένα λόγο!

Εργοτάξιο η πλατεία , δέκα μόλις μέρες από το δημοτικό  συμβούλιο που εξέφρασε την άποψη ότι οι παράγκες εκτός από παράνομες αποτελούν αντικείμενο προς διαπραγματευση με δηλωμένη πρόθεση για μετάβαση σε ομπρέλες και σε πιο παραδοσιακή μορφή στέγασης των πελατών των επιχειρήσεων.

Λιγότερο από δέκα μέρες κράτησε και η “παρανομία” καταγγελόμενου επιχειρηματία , αφού η δημοτική αρχή έσπευσε να την διαφημίσει σε περισσότερους από  60 συνέδρους , δηλαδή την αφρόκρεμα της περιφέρειας!

Φαίνεται ότι ο δήμαρχος αλλά και το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου που  αυτός εκφράζει άλλα λένε, άλλα κάνουν κι άλλα εννοούν. Το τίμημα  θα αποδειχθεί βαρύ για το Bαθύ αλλά και για όλο το Μεγανήσι!  Μετά  μην παραπονιόμαστε για πτώση  τουρισμού και χαμηλή ποιότητα.

Γαβρίλης  Γιώργος

Eπιχειρηματίας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights