Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Μαΐου 2024

Προβολή της δράσης της Αxion Hellas στον Κάλαμο από το κρατικό κανάλι της ΕΤ1

Αποκάλυψη για γέλια (και για κλάματα) από τον δήμαρχο Μεγανησίου στο ΔΣ

Την δράση της οργάνωσης στον Κάλαμο ακολούθησε συνεργείο του πρώτου καναλιού της Ελληνικής Τηλεόρασης . Το απόσπασμα παίχθηκε χθες  16/3/2017  από το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Εκεί παρουσιάζονται τα καλωσορίσματα των κατοίκων του νησιού  στους γιατρούς της οργάνωσης της Αxionhellas, η αγωνία τους για τις παροχές υγείας, η προσπάθεια των γιατρών ν΄ανταπεξέλθουν στο σημαντικό τους έργο. Δείτε το:

 
Σκάφος του Λιμενικού σταμάτησε για έλεγχο σκάφη της οργάνωσης στον Κάλαμο. Μετέφεραν ασθενείς από Καστό στον Κάλαμο που είχαν στήσει τα ιατρεία  και τους πέρασαν για… λαθρομετανάστες!

Αυτό ανέφερε ο δήμαρχος Μεγανησίου εν την ρύμη του λόγου και σε άσχετο θέμα σχετικά με διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης ότι δεν είχε επιβάλλει την ώρα της συνεδρίασης σιγή τηλεφώνου. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι χρειάστηκε να παρέμβει ώστε να τερματιστεί το περιστατικό:

-Η θεωρία ότι χτύπησε το τηλέφωνό μου 4-5 φορές(κατά την διάρκεια της συνεδρίασης), σας το είπα μπορεί να χτυπήσει και τώρα. Το σκάφος του Λιμενικού μετά από καταγγελία έπιασε τα σκάφη της ΑxionHellas  απ΄έξω απ΄τον Κάλαμο. Νομίζανε πως κουβαλούν λαθρομετανάστες! Με πήραν τέσσερα τηλέφωνα , τι να κάνω, να διευκολύνουμε τους γιατρούς (εννοεί να διευθετυνθεί το ζήτημα).

δείτε το απόσπασμα στο 9:42 του βίντεο από το ΔΣ:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights