Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου στην οικογένεια Χατζηιωάννου και την AxionHellas

Για άλλη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ την AXION HELLAS  για την προσφορά της στα δύο σχολεία και στα παιδιά του νησιού μας. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η βοήθεια αυτή έχει πολύτιμη αξία.

Η Ελλάδα ζει γιατί ακόμα υπάρχουν εθελοντές. Πριν λίγο καιρό το νησί μας βοήθησε ένα κοριτσάκι από την Λευκάδα, σήμερα τα παιδιά μας δέχτηκαν βοήθεια από εσάς.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στη κυρία Ρόζμαρι και τον κύριο Πόλυ Χατζηιωάννου από την Κύπρο για την αγάπη τους στο νησί μας. Η προσφορά τους στη AXION HELLAS για να αγοράσουν υλικά για τα δύο σχολεία είναι πολύ συγκινητική.

Ο Σύλλογός μας κάνει ότι μπορεί για να ενώσει τους εθελοντές και το Δήμο για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε στις  προσπάθειές μας. Γι ‘αυτό και η άλλη μια προσφορά σας για να γίνει ένα καινούριο γήπεδο στο Δημοτικό σχολείο του νησιού μας είναι πάνω από ότι περιμέναμε. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία, δύναμη και επιτυχία στο πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο σας.

 

Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι στα πρώτα εικοσιτετράωρά της η νέα Δημοτική Αρχή, θα μας παρουσίαζε αυτό το αυταρχικό πρόσωπο, με εξωθεσμική λειτουργία, με ρεβανσισμό και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνο”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ Δημοτικής Παράταξης «ΜΕΓΑΝΗΣΙ – Μαζί στο μέλλον»             Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι στα πρώτα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *