Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

O ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ έκοψε την πίτα του κι έγινε το “αδιαχώρητο”…

Την Κυριακή 05/02/2017 ο σύλλογος μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο Αχινός.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ο κόσμος  που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας! Τόσο στο κέντρο (είχαν αφαιρεθεί όλα τα τραπέζια και προστέθηκαν καρέκλες), αλλά και στον έξω χώρο γινόταν το αδιαχώρητο! Πάνω από 300 φίλοι της ομάδας μας κατέκλυσαν τον Αχινό!

Αφού ευλόγησε την πίτα ο εφημέριος του Αγίου Μηνά πάτερ Δημήτριος, ο κος Μαργέλης Νίκος (γενικός αρχηγός),  χαιρέτησε τους  επίσημους προσκεκλημένους και τον κόσμο και ο πρόεδρος  κος Κατωπόδης  Μιχάλης μίλησε για το όραμα του Πανλευκάδιου!

Τον λόγο πήραν οι καλεσμένοι μας, ο βουλευτής μας κος Καββαδάς, ο αντιπεριφερειάρχης κος Χαλικιάς, ο δήμαρχος Λευκάδας κος Δρακονταιδής, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου κος Πολίτης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κος Σκιαδαρέσης και ο κος Κόκκαλης μέλος της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας.

Όλοι στάθηκαν στην ανάγκη δημιουργίας χώρων άθλησης, για όλους τους συλλόγους του νησιού (μείζον θέμα), με την παραχώρηση κρατικών εκτάσεων στο Δήμο Λευκάδας.

Ο κος Αραβανής Νίκος (μέλος του  Δ.Σ.) μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στο προπονητικό μας κέντρο, τη συνεργασία μας με τον Ατρόμητο Αθηνών και τα οφέλη της. Έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν (παιδικά πρωταθλήματα, εφηβικό), τα τουρνουά που έλαβαν μέρος  (Βέρμιο κ.α.) και τέλος για το νέο μας πολλά υποσχόμενο  τμήμα το γυναικείο.

Τις εντυπώσεις έκλεψε video που ήταν αφιερωμένο στη μέχρι τώρα ξέφρενη πορεία της ανδρικής μας ομάδας.

Τιμήθηκαν η Δόξα και η Νίκη Λευκάδας για την παρουσία τους στην Basket League και  Α1 και την διαφήμιση που αποκομίζει ο αθλητισμός μας και το νησί μας γενικότερα.

Τιμήθηκαν επίσης οι μεγάλοι χορηγοί για την ουσιαστική στήριξη τους στο σύλλογο μας.  Έκπληξη προκάλεσε η βράβευση των “Panlefkadios Day” μια ομάδα που δημιουργήθηκε από τις γυναίκες  των παραγόντων, όχι μόνο για την υπομονή τους αλλά και για τη σημαντική τους βοήθεια. Δικό τους έργο είναι το όμορφο φετινό μας ημερολόγιο!

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που για μια ακόμα φορά ήταν  σε υπερθετικό βαθμό δίπλα μας!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights