Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

Παραιτήθηκε και η Δάφνη

Με μια λιτή ανακοίνωση-αποδοχή  που αναρτήθηκε στη Διαύγεια γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας με το γραφείο δημάρχου Λευκάδας:

“ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την αποδοχή της υπ. αριθμ 24731/30.11.2016 αίτησης παραίτησης της κας Αικατερίνης – Δάφνης Σφέτσα του Ευστρατίου, από τη θέση της Ειδικής Συνεργάτιδας για την επικουρία του Δημάρχου, σε θέματα Επικοινωνίας, Προβολής του Δήμου και Τοπικής Ανάπτυξης.”

Οι λόγοι της παραίτησης  της δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο  έρχεται  την ίδια χρονική στιγμή  όπου στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της Λευκάδας έλαβε χώρα  μια ευθεία επίθεση σε τοπικές ιστοσελίδες που διατηρούν συμπολίτες μας  με μεράκι  καταγράφοντας  την καθημερινότητα του τόπου τους  και σαφώς εκφέροντας και την προσωπική τους  άποψη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κυρία Δάφνη Σφέτσα,  στο  πρόσφατο παρελθόν,  υπήρξε  “στόχος”  προεκλογικών  δημοσιευμάτων τοπικής εφημερίδας, κι ανέχθηκε “φίλια  πυρά”  για  προσωπικές δηλώσεις  κι αναρτήσεις στο Facebook .

Υποψήφια  Βουλευτής, δημοσιογράφος η ίδια, ελεύθερο  πνεύμα, προερχόμενη από τα σπλάχνα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ,  βαθιά φιλοσοφημένη  και ιδεολογικά ανυπότακτη  ήταν αναμενόμενο ότι κάποια  στιγμή θα έβλεπε την έξοδο.

Της ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και  καλή τύχη. Εις το επανιδείν.

 

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *