Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Ιανουαρίου 2023

O Γιάννης Ζαβιτσάνος πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του “Μέντη”

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στο χώρο του Δημαρχείου Βύρωνα, η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου των Απανταχού Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»

Η Συνέλευση εξέλεξε ως Πρόεδρο Γ.Σ. τον κο Γιάννη Ζαβιτσάνο και Γραμματέα την Γιούλη Κονιδάρη. Τα πεπραγμένα της θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ανέγνωσε ο Πρόεδρος Αιμίλιος Πετρόπουλος. Τον οικονομικό απολογισμό έκανε η Ταμίας Χριστίνα Σπύρου. Η Ελεγκτική Επιτροπή κος Λευτέρης Κατωπόδης (Βεζενές), ο κος Ξενοφώντας Κατωπόδης και η Αμαλία Κατωπόδη παρέδωσαν την έκθεση, ύστερα από τον έλεγχο που έκαναν στο Βιβλίο Πρακτικών, Βιβλίο Αλληλογραφίας, Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων και Βιβλίο Εσόδων Εξόδων. Εν συνεχεία και αφού πήραν το λόγο τα παρευρισκόμενα μέλη και εξέθεσαν τις απόψεις τους για την πορεία του Συλλόγου, ψηφίστηκε ο απολογισμός από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Στη συνέχεια τέθηκαν οι υποψηφιότητες για να ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία

Υποψήφιοι για τις εκλογές ήταν οι κάτωθι :

Σπαρτοχώρι
Αθανίτης Παναγιώτης (του Λάκη)
Κανέλλος Κωνσταντίνος (Σκρομ)
~~~
Κατωμέρι
Γελαδάρης Φάνης
Γεωργιάδης Θοδωρής
Καββαδά Γεωργία (του Τζάνη)
Μάντζαρης Αναστάσιος (του Κώστα)
Πολίτης Ορέστης
~~~
Βαθύ
Κατωπόδης Βησσαρίων (Βεζενές)
Κατωπόδης Γεώργιος (του Γρηγόρη)
Κονιδάρη Κατερίνα
Πετρόπουλος Αιμίλιος (Δας)
~~~
Ελεγκτική Επιτροπή
Κατωπόδης Ελευθέριος (Βεζενές)
Κονιδάρη Γιούλη (Αρμούρη)
Κατωπόδης Χαράλαμπος
Πάλμος Κωνσταντίνος
~~~
Περισσότερα και Φωτογραφικό υλικό στην Ιστοσελίδα του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Διευκρίνιση – απάντηση από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας σχετικά με δημοσίευμα για την πινακίδα στην είσοδο του νησιού της Λευκάδας

Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε Μεγανησιώτικα και Λευκαδίτικα blogs και  sites κι αναφέρεται σε πινακίδα στην είσοδο του νησιού της […]

3 Σχόλια

  1. Καλημέρα σας.Εκ παραδρομής θεωρώ αναφέρεσθε στον τίτλο του άρθρου ότι είμαι ο νέος Πρόεδρος του Μέντη.Ούτε καν έθεσα υποψηφιότητα.Υπήρξα πρόεδρος στην Γενική τους Συνέλευση όχι κάτι περισσότερο.Σας ευχαριστώ.

    1. Kαλημέρα σας, ευχαριστούμε

      Διορθώνουμε τον τίτλο που όπως επισημάνατε γράφτηκε…στο πόδι, λόγω αβλεψίας ή κούρασης,ή κρυφής επιθυμίας, ή ιδιαίτερης σπουδής του αναρτήσαντα , ή ηλικιακής φθοράς της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου. Μπερδέψαμε τους προέδρους! Τραγικό μεν , αβλαβές δε.

      Ζητάμε και πάλι συγνώμη

  2. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.Θεωρώ ότι το εκ παραδρομής που χρησημοποίησα ταιριάζει περισσότερο από όλα όσα αναφέρεσθε και τα οποία ας μου επιτρέψετε να μην σχολιάσω.Καλημέρα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights