Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Οκτωβρίου 2021

Το Μεγανήσι “ταξιδεύει”… με την Δόξα Λευκάδας

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Την ώρα που οι Λευκαδίτες ερίζουν για την τιμή των εισιτηρίων, οι Μεγανησιώτες άδραξαν την ευκαιρία  ώστε  και την τοπική  ομάδα να ενισχύσουν οικονομικά  και παράλληκα να προβάλουν την επιχείρησή τους και το Μεγανήσι.

Έτσι σε κάθε αγώνα  της Δόξας  οι ¨δαιμόνιοι” Μεγανησιώτες  μπαίνουν μέσω των τηλεοράσεων σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια ενισχύοντας τόσο τις επιχειρήσεις τους , όσο και αυτό καθ΄αυτό το ίδιο το νησί.

Δικαιωματικά πιά  θεωρούμε ότι η Δόξα  έπειτα από την έμπρακτη στήριξη των Μεγανησιωτών στην συνείδησή μας θεωρείται πλέον  εκτός από Λευκάδας  και Μεγανησίου.

Μπράβο και πάλι μπράβο!

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΛΣΤ΄ Εφορία Ενάλιων Αρχαιοτήτων: “Κανείς να μην επέμβει προσπαθώντας να σβήσει το γκράφιτι στην Σπηλιά Παπανικολή”

Αυτοψία και ειδικός σπηλαιολόγος αναλαμβάνει ν΄ απομακρύνει  τα γράμματα Σε επικοινωνία του βιολόγου-εκπαιδευτικού , σπηλαιολόγου κ. Κώστα Μπακολίτσα  με τον Αντιδήμαρχο Μεγανησίου […]

Θανάσης Καββαδάς: “Απαράδεκτη η απόφαση της εξαίρεσης του Μεγανησίου από την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη ΠΕ Λευκάδας”

Αδιανόητη κι ανεξήγητη χαρακτηρίζει ο Βουλευτής Λευκάδας την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών  να εξαιρεθεί ο Δήμος Μεγανησίου  των ευεργεσιών του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *