Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2023

Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος “διασταυρώνουν τα ξίφη τους” για το σκάφος-ασθενοφόρο του δήμου Μεγανησίου

48 ώρες μετά την συνέντευξη  Θανάση Κονιδάρη στον ραδιοφωνικό σταθμό prisma 91,6, ο δήμαρχος επιβεβαιώνει πανηγυρικά το meganisinews  και τον Γιώργο Γαβρίλη

Δεν λειτουργεί και δεν δύναται να λειτουργήσει το σκάφος , όσο δεν υπάρχει  προϋπολογισμός:                                        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΠΛΟΥ Τ/Ρ ΜΕΝΤΗΣ Ν.Λ. 286»

Στις 16 Φεβρουαρίου 2016 λάβαμε έγγραφο από το  Α’ Λ/Τ  Νυδριού  με Αριθμό Σήματος 2132.8/2016 στο οποίο μας απαγορεύει τον απόπλου του  ταχύπλοο σκάφος μας με την αιτιολογία ότι στο Τ/Ρ ΜΕΝΤΗΣ Ν.ΛΕΥΚΑΔΑΣ 286, του οποίου Αντίκλητος  είναι ο κ. Αντιδήμαρχος,   δεν είχε εκδοθεί ποτέ Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης και μας ζητά να τακτοποιήσουμε άμεσα τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά προκειμένου το σκάφος να μπορέσει να πάρει άδεια απόπλου .

Προκειμένου  να διευθετηθεί το όλο θέμα απαιτούνται περίπου 2.500 ευρώ σε εξοπλισμό και παράβολα, το οποίο ποσό υπάρχει στα ταμεία του Δήμου άμεσα διαθέσιμο,  με την εξής όμως προϋπόθεση ότι θα πρέπει να υπάρχει Προϋπολογισμός ψηφισμένος,  κάτι που δεν έχει γίνει στον Δήμο μας λόγω της μη ψήφισης  τελών. Επομένως δεν μπορούμε να τακτοποιήσουμε αυτήν μας την υποχρέωση διότι χωρίς παραστατικά (τιμολόγια – παράβολα) δεν είναι δυνατόν η συμπλήρωση και η κατάθεση του φακέλου.

Στο βωμό της ψηφοθηρίας και των κρυφών συμφωνιών κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές !

Θέτω άπαντες υπεύθυνους προ των ευθυνών τους.

                                                                                Δήμαρχος Μεγανησίου

                                                                                          Παύλος Δάγλας  

Σημείωση ΜΝ: Η υπογράμμιση (έντονα γράμματα) έγινε από το site

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Γαβρίλης στον Prisma 91,6: “Ο Ξενοφώντας Βεργίνης έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Δεν έχει περίοδο χάριτος από τους πολίτες”

Την πολιτική επικαιρότητα στη Λευκάδα σχολίασε διαχειριστής της ιστοσελίδας Meganisinews.gr Γιώργος Γαβρίλης. Όπως είπε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στο Μεγανήσι έχουμε […]

2 Σχόλια

  1. Καλά μας τα λέει ο Δήμαρχος ,αλλά που νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους ;
    Από 1/9/2014 είναι στην διαχείριση των κοινών,δηλαδή ενάμιση χρόνο τι έκανε ;

    1. Τον κόσμο δεν τον νοιάζει ποιός έφταιξε, τι έγινε και πότε έγινε και γιατί έγινε. Τον κόσμο(κι εμένα) μας ενδιαφέρει το σήμερα και το τώρα. Εκείνοι κοιτάζουν την επόμενη πενταετία πως θα μοιράσουν τις καρέκλες(εάν υπάρχει δήμος). Αντί ν άσχολούνται με την πάρτυ μας, τι λέμε , τι γράφουμε, προτιμότερο ήταν να στρώσουν τον πισινό τους κάτω και να δουλέψουν να δώσουν λύσεις. Αυτό δεν συμβαίνει, ούτε και πρόκειται να συμβεί, οπότε βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια στον τοίχο.

      Προσδεθείτε κι όποιος γλυτώσει από την σύγκρουση, γλύτωσε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights