Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2023

Eνέργειες του βουλευτή Λευκάδας για την ανατροπή της απόφασης υποβάθμισης του 4θέσιου δημοτικού σχολείου Μεγανησίου

Θέμα: Αναφορά προς τον υπουργό Παιδείας κ. Νικόλαο Φίλη για την υποβάθμιση του δημοτικού σχολείο Μεγανησίου

Αναφορά προς τον υπουργό Παιδείας κ. Νικόλαο Φίλη, κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, για την προτεινόμενη υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου Μεγανησίου από 4/θέσιο ολοήμερο δημοτικό σχολείο σε 3/θέσιο, από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας.

Ο κ. Καββαδάς ζητά να πάρει θέση το Υπουργείο στην ανωτέρω πρόταση, καθώς και να γνωστοποιηθεί από τον Υπουργό σε ποιες ενέργειες θα προβεί προκειμένου να επιλυθεί το θέμα που έχει προκύψει.

Μαζί με την αναφορά του Βουλευτή, επιδόθηκαν στον υπουργό,

-ψήφισμα-διαμαρτυρία, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου, με τις υπογραφές των κατοίκων του νησιού ενάντια στην απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας και

-απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγανησίου, η οποία απορρίπτει ομόφωνα  την ανωτέρω πρόταση, αντιπροτείνοντας να παραμείνει 4/θέσιο το σχολείο.

Ο κ. Καββαδάς, επικοινώνησε σήμερα 23/02/2016 με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Παιδείας και τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση για το θέμα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Συλλόγων Μεγανησίου για το θέμα των δρομολογίων του ferry boat, αλλά…

Η έκτακτη γενική συνέλευση των Συλλόγων Εμπόρων και Επαγγελματιών, και Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων του Δήμου Μεγανησίου πραγματοποιήθηκε. Απουσίαζαν αρκετοί επιχειρηματίες […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights