Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Χωρίς ασθενοφόρο σκάφος το Μεγανήσι, του απαγορεύθηκε ο απόπλους

Το λιμεναρχείο αναλαμβάνει προσωρινά την διακομιδή των ασθενών

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας , το σκάφος   δεν διέθετε για τουλάχιστον 9 χρόνια!!!  πρωτόκολλο επιθεώρησης σκάφους (πράσινο βιβλιαράκι) κι έτσι ήρθε έγγραφη απόφαση από το λιμεναρχείο Λευκάδας για την ακινητοποίησή του μέχρι της οριστικής τακτοποίησης των  προβλεπόμενων πιστοποιητικών ναυτιλιακών εγγράφων.

Τα πράγματα θα ήταν πολύ απλά εάν το σκάφος είχε εκδώσει έστω και μία φορά τέτοιου τύπου πρωτόκολλο,  γιατί θα είχαν  τοποθετηθεί VHC και θα είχε άδεια  εκπομπής συχνοτήτων που απαιτείται  για την έκδοσή του.  Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ αφού ως γνωστόν  οι “πράσινοι” ήταν  στην εξουσία και δεν  έψαχναν τα πράσινα βιβλιαράκια.

Τώρα καλείται να διευθετήσει και αυτό το πρόβλημα ο Παύλος Δάγλας , ευρισκόμενος στην δυσάρεστη θέση να έχει μεν τα χρήματα για να το τακτοποιήσει( 1000 ευρώ) να μην έχει προϋπολογισμό δε, λόγω της μην ψήφισης του ισοσκελισμού  των ανταποδοτικών τελών στο δήμο Μεγανησίου.

Για το μεσοδιάστημα  προσφέρθηκε το λιμεναρχείο Λευκάδας  για να διεκπεραιώνει  τα έκτακτα περιστατικά  σε συνεννόηση με τον δήμο

Βίντεο:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Τώρα ; είπες ;
    Απο την 1/9/14 είναι δήμαρχος ο Δάγλας και έχουμε τέλος Φλεβάρη του 2016 ,δηλαδή ενα (1) χρόνο και έξι (6) μήνες !
    Τι περιμένουμε δηλαδή ,τι κάνει ,πως διοικεί ;
    Ασε τις π@π@ρολογίες και προσγειώσου .
    Δύο μέρες τη βδομάδα τα σκουπίδια και το κάνετε όλοι ρουκου.
    Ενα μήνα το έγγραφο για την υποβάθμηση των σχολείων στο συρτάρι του Δημάρχου( Τι τον νοιάζει τα δικά του παιδιά τάχει αλλού) , πάλι ρούκου.
    Ο Δήμος χωρίς προυπολογισμό ,πάλι ρούκου.
    Ο Αντιδήμαρχος χωρίς εισφορές ,πάλι ρούκου.
    Η σκουπιδιάρα(της ανταλλαγής ντε με το λεοφωρείο), ακόμα δεν έχει μεταβισβαστεί στο όνομα του Δήμου και γίνονται έξοδα γι αυτήν ,πάλι ρούκου.
    Το dcb ακόμη δεν τα παραλάβαμε ,πάλι ρούκου .
    Και σου έχω και μιά εκλπηξούλα.
    Οταν θα κλείσει ο ταμειακός του 2015,να δώ πως θα τον κάνεις ,ρούκου ,θάναι δυσκολοχώνευτος……..

    1. ‘Αμα θέλεις να σου απαντάω σε π@π@ρολογίες δεν θα σχολιάζεις μεσημέρι που χω πιεί και τα ούζα μου. Θα σχολιάζεις πιο normal ώρες!

      Ο Παύλος ο Δάγλας δεν ξέρω πόσες φορές μαζεύει τα σκουπίδια, κι αν εσύ ‘η κάποιος άλλος ξέρει κάτι επώνυμα γράψτο και στείλτο μου να το αναρτήσω κι ότι άλλο γουστάρεις!

      Κριτική μέσω της ανωνυμίας δεν υφίσταται. Εγώ που κάνω επώνυμη κριτική είμαι στα δικαστήρια και σύντομα(ελπίζω) να σε ενημερώσω για τ΄αποτελέσματα, γιατί οι δικαστές δεν είναι ούτε οπαδοί, ούτε ομάδα, ούτε κόμμα , ούτε κλίκα, ούτε σύλλογος, ούτε ακόμα δημοτικό συμβούλιο! Εκεί όποιος έχει δίκιο θα το βρεί.

      Όσο όμως κι αν προσπαθήσει κανείς να κατηγορήσει τον Παύλο Δάγλα για “βρώμικο” , εγώ οφείλω να του βγάλω το καπέλο γιατί “ξεκατέλωσε” το Μεγανήσι!

      Τώρα τα υπόλοιπα που αναφέρεις τα γράφω κανονικά και ξέρεις που!

      Για την υποβάθμιση που γράφεις, ένα έχω μόνο να γράψω: “Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί”, μόνοι μας παίρνουμε τα παιδιά μας από τα σχολεία και τα οδηγούμε στην Λευκάδα για καλύτερα! ή αλλιώς “γατος πηδάει και γάτος σκούζει”.

      ΥΓ: Το απόγευμα εάν απαντήσεις θα σου απαντήσω, τώρα πέφτω για ύπνο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights