Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Οκτωβρίου 2021

Πρόσκληση Επαγγελματιών για συμμετοχή στην πορεία της 4ης Φεβρουαρίου 2016

Το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην πορεία που οργανώνεται τη προσεχή Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 στις 10.30 πμ (με σημείο εκκίνησης τον Άγιο Μηνά) προκειμένου να δηλώσουν τη πλήρη αντίθεσή τους στην επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.

Πρέπει να καταστεί απόλυτα σαφές ότι πέρα από πολιτικές – κομματικές αντιλήψεις η ψήφιση του νομοσχεδίου θα αποτελέσει βαρύ πλήγμα για όλες τις επαγγελματικές ομάδες και όλως ιδιαιτέρως για την επιχειρηματικότητα, η οποία εξοντώνεται από τη βαριά φορολογία, τις δυσβάσταχτες ασφαλιστικές υποχρεώσεις και την δυσμενή οικονομική συγκυρία, με αποτέλεσμα τα συνεχή λουκέτα και την εκτόξευση του δείκτη ανεργίας τόσο των ίδιων των επαγγελματιών όσο και των υπαλλήλων που απασχολούν.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα Επιμελητήρια από την πρώτη στιγμή όχι μόνο ήταν αντίθετα με το ασφαλιστικό σχέδιο της Κυβέρνησης αλλά είχαν καταθέσει και ολοκληρωμένη πρόταση στον αρμόδιο Υπουργό, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι θα την εξετάσει.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ομιλία- παρέμβαση του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στο 13ο συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός και Ανάπτυξη»

Στόχος της ΠΙΝ η ανασύνθεση-ανανέωση του τουριστικού προϊόντος Σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και η προωθούμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ειδικών και εναλλακτικών μορφών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *