Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Αυγούστου 2022

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας του κ. Ζώη Καββαδά προς του διαφωνούντες δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης

Κύριοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας,

με την ευκαιρία της χθεσινής συνεδρίασης ΔΣ ντρέπομαι σαν Μεγανησιώτης και ψηφοφόρος της παράταξης «Μεγανήσι με ..όραμα» που  υπήρξα ένθερμος  υποστηρικτής.

Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που βοήθησα στη νίκη και μπήκα σε σπίτια χωρίς να είμαι υποψήφιος σύμβουλος . Δεν νοιώθω μετανιωμένος που βοήθησα. αλλά δεν κάναμε καλή επιλογή σε μερικούς συμβούλους οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν στο μυαλό τους να φέρουν αυτή την ακυβερνησία στο δήμο.

Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι  της συμπολίτευσης  με  αυτά που κάνετε στο Δήμαρχο εκδικείστε  το Μεγανήσι. Γιατί ακόμα κι αν έχετε προσωπικά με το δήμαρχο, οφείλατε  να καλέσετε τους ψηφοφόρους που σας στήριξαν και  να μας πείτε τις διαφορές σας, αλλά δεν βλέπω να το κάνετε αυτό.

Το  μόνο πράγμα πλέον που σας μένει είναι να γράψετε ένα χαρτί παραίτησης να δικαιωθείτε, εάν δεν το πράξετε  τότε  σκοπίμως υιοθετείτε τις απόψεις της αντιπολίτευσης και δεν καταλαβαίνω   γιατί δεν  κατεβαίνατε με το συνδυασμό του κ Ζαβιτσάνου !

Που είναι αυτά που λέγατε κατά αυτού; τα ξεχάσατε όλα; Το φαινόμενο δε το χθεσινό, να κάνει δηλαδή  ο αντιδήμαρχος αντιπρόταση κατά του δήμαρχου, είναι πρωτάκουστο και δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά της αυτοδιοίκησης!

Γι’ αυτό σας προτρέπω να δηλώσετε την παραίτηση σας. Αυτό θα ήταν  το σωστό .

Μην υποτιμάτε  την νοημοσύνη των Μεγανησιωτών

Καββαδάς Ζώης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *