Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Kώστας Δρακονταειδής: Δεν έχει κηρυχτεί ακόμα σεισμόπληκτη ούτε η Λευκάδα!

Αυτό αποκάλυψε  ο δήμαρχος Λευκάδας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ Πάτρας 89,4 και στην εκπομπή “Πρώτη Ανάγνωση”  με τον  Λευκαδίτη δημοσιογράφο Ανδρέα Κατωπόδη. Μάλιστα δήλωσε ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την καθυστέρηση αυτή και προανήγγειλε επίσκεψη στα αρμόδια υπουργεία  σήμερα Δευτέρα.

Έδειξε να συμμερίζεται την αγανάκτηση των σεισμοπαθών , όπως αυτή εκφράστηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, εξέφρασε ικανοποιημένος από την  δράση της δημοτικής αρχής και πέταξε το μπαλάκι στο ΥΠΟΜΕΔΙ  για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο.

Από την συνέντευξη προκύπτει κι ένα παράπονο για ελλιπής χρηματοδότηση  του δήμου Λευκάδας την ίδια στιγμή που  στην   Περιφέρεια   εγκρίθηκε ποσό δεκατεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Στον δήμο ήρθαν χρήματα για προνοιακά επιδόματα και για τα σχολεία. Ειδικά  στο θέμα της αποκατάστασης των σχολικών κτιρίων , όπου πριμοδοτήθηκε ο δήμος με χρήματα, , κινήθηκαν  άμεσα και γρήγορα όλες οι διαδικασίες, έγιναν όλες οι  απαιτούμενες ενέργειες  και  στην Βασιλική επανήρθε γρήγορα η ομαλότητα λειτουργίας του σχολείου και η τοποθέτηση λυόμενων αιθουσών.

Πάντως  ο δήμαρχος Λευκάδας παρουσιάσθηκε βέβαιος ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και η Νότια Λευκάδα θα επανέρθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights